• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda tuži Džombu, Zajednici sve regularno

Požar u srpskom (klupskom) fudbalu ne samo da i dalje gori već se iz dana u dan dolijeva ulje na vatru...

 Zvezda tuži Džombu, Zajednici sve regularno Izvor: MONDO

U četvrtak je prebijen zamjenik disciplinskog sudije Zajednice superligaša, Dragče Dimitrijević... To je bila samo kulminacija.

"Vječiti rivali" ne prestaju da se prepucavaju, čelnici klubova optužuju jedni druge za namještanje utakmica, predsjednik FSS Tomislav Karadžić "optužio je" Zajednicu da ne radi posao kako treba...

Crvena zvezda će tužiti Nikolu Džombu. "Sportski Žurnal" prenosi da su već napravljeni koraci u pripremi tužbe zbog izjave prvog čovjeka Hajduka iz Kule koji je na Skupštini FSS rekao da je duel crveno-bijelih sa Napretkom (2:1) namješten.

Džomba je vjerovatno bio izazvan izjavom Dragiše Binića iz Napretka, koji je bacio sumnju na regularnost utakmice Spartak - Hajduk.

Zato će protiv obojice biti podnesene disciplinske prijave.

Sportski direktor Crvene zvezde Ivan Adžić prokometarisao je za "Žurnal" izjave Nikole Džombe:

"Gluposti! Ko namješta utakmicu u 87. minutu?! Umalo me infarkt nije strefio", podsjetio je Adžić da je Zvezda dala pobjedonosni gol protiv Napretka tek u finišu meča.

Poslije sjednice Izvršnog odbora Zajednice superligaša, generalni sekretar Miodrag Janković ocijenio je da u Srbiji nema "fudbalske mafije", kako tvrdi Džomba.

"Svi na sjednici su se složili da ovdje nema fudbalske mafije i od Džombe je zatražena izjava zbog toga što je rekao. Za takve izjave moraće da se odgovara. Disciplinski sudija će pokrenuti postupak protiv njega, kao i protiv Dragiše Binića i Miodraga Morače zbog međusobnih optužbi o namještanju mečeva. Binić je rekao da je naslov spornog teksta u novinama izvučen iz konteksta izjave, a predstavnik Spartaka je najavio da su Subotičani spremni da se izvine Zvezdi i Napretku, jer Moračina izjava nije stav kluba", prenijele su "Novosti" izjavu Jankovića.

"Apsolutno nema mjesta pričama o neregularnosti. To su samo izjave pojedinaca, koje nisu potkrepljene činjenicama. U izvještajima nezavisnih zvaničnih lica, kao što su sudije i delegati nikad nismo dobili signal za tako nešto. Od sada će na osnovu novog kodeksa ponašanja, fudbalski radnici biti rigorozno kažnjavani za optužbe bez dokaza", poručio je Janković.

(MONDO, foto MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC