• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đurđević: Zvezdi se ne prijeti

Dueli "romantičara" sa "večitima" oduvijek su imali poseban šmek, još u vrijeme "velike Jugoslavije".

 Đurđević: Zvezdi se ne prijeti Izvor: MONDO

I sada je tako, naročito kada utakmica ima posebnu "specifičnu težinu". A subotnji meč 22. kola Superlige na Omladinskom stadionu, između OFK Beograda i Crvene zvezde, značajan je za oba rivala.

Domaćin želi da nastavi uspješnu seriju poslije četiri uzastopne pobjede u borbi za treće mjesto, a gost ima imperativ osvajanja bodova kako bi zadržao lidersku poziciju.

"Zvezdi ne smije da se prijeti. Ona je apsolutni favorit naročito poslije pobjede nad Vojvodinom, koja joj je dala krila", ocijenio je šef struke OFK Beograda, Dejan Đurđević.

On vjeruje da će njegovi igrači pokazati sve šta znaju, jer u utakmicu ulaze rasterećeni.

"Lazetić je najjača karika u Zvezdinom timu. Autoritativan je i ponaša se kako treba da se ponaša kapiten. Opasan je po desnom krilu, ali učinićemo sve da ga zaustavimo. Takođe, posebnu pažnju ćemo obratiti i na napadače, jer su raznovrsni", dodao je Đurđević.

Da "miris derbija" ipak ne bude dovoljno jak zaslužna je odluka navijača obe ekipe da ne pruže podršku svojim ljubimcima, jer se utakmica igra na Veliku subotu. Doduše, pristalice domaćih će se pojaviti na tribinama, ali neće navijati.

"Mnogo mi je žao što neće biti naših navijača na tribinama. Zbog gledalaca se i igra fudbal, ali šta je tu je, ne možemo mi da utičemo na neke odluke. Sve u svemu, očekuje nas teška utakmica, obzirom da je OFK Beograd ušao u seriju od četiri uzastopne pobjede. Ipak, nadamo se da ćemo maksimalnim pristupom doći do tri boda i nastaviti put ka tituli", istakao je Darko Lazović, mladi napadač koji je Zvezdi donio pobjedu nad Smederevom u pretprošlom kolu.

"Najveću prijetnju po nap gol predstavljaće Oumaru i Trivunović, od kojeg dosta zavisi, s obzirom na to da skoro sve akcije kreću od njega", zaključio je Lazović.

Utakmica se igra u subotu od 16 sati. Cijene ulaznica su 400 dinara za sjevernu i južnu tribinu, a 600 za istočnu i zapadnu.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC