• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rajka Brežančića pokušali da otmu

Tri nepoznata lica upala u stan fudbalera Teleoptika Rajka Brežančića pokušali su da ga dave šalovima.Prijetili da će mu peglom nanijeti opekotine.

 Rajka Brežančića pokušali da otmu Izvor: MONDO

Trojica nepoznatih mladića upala su u stan mladog reprezentativca Srbije i fudbalera Teleoptika Rajko Brežančića i tom prilikom ga fizički maltretirali, prenosi „Sportski žurnal“.

Prema pisanju ovog sportskog lista, koji se poziva na fudbalerovu izjavu datu policiji, u četvrtak uveče između 20.30 i 21 čas tri NN lica pokucala su na vrata Brežančićevog stana na Novom Beogradu, a kada im je on otvorio vezali su ga, pokušali su da ga dave šalovima i čak su prijetili da će mu peglom nanijeti opekotine na tijelu.

Policija sumnja da je motiv napada bila iznuda novca, jer je Rajko Brežančić naveo da su mu najprije tražili da im preda pare na šta im je on rekao da ih ne posjeduje.

Poslije takvog odgovora trojica napadača su mu naredili da krene sa njima u nepoznatom pravcu, ali je po izlasku iz zgrade dvadesetogodišnji fudbaler je uspio da im se izmigolji i pobjegne nakon čega je cio slučaj prijavio policiji.

Za počiniocima se traga, Rajko Brežančić nije bio dostupan za komentar ovog slučaja, dok su u Partizanu bili zatečeni viješću da je mladi fudbaler bio meta otimičara.

"Zgroženi smo tom informacijom. Ako su navodi tačni onda bi organi reda, prije svih policija trebalo da reaguju. Rajko je dobar fudbaler, dobro djete, a stvarno ne znamo da li je imao nekakvih privatnih problema", rekao je Stojanče Ristevski, pomoćnik genseka kluba iz Humske.


(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC