• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Plavi: Taktički ozbiljni, problem je "bunker"

Stevanović zadovoljan igrom Partizana u drugom poluvremenu, ali ističe problem "probijanja bunkera". Za Milinkovića kobni prekidi.

 Plavi: Taktički ozbiljni, problem je "bunker" Izvor: MONDO

Partizan je pobjedio Spartak i stigao de petog uzastopnog, šestog ukupno, trijumfa od početka proljećenog dijela prvenstva. Crno-bijelima je bodove uspio da otkine samo Javor, koji je u Humskoj odolio (0:0) naletima šampiona.

Trener Partizana Goran Stevanović zadovoljan je igrom svojih fudbalera u pobjedi nad subotičkim "golubovima" od 2:0.

"Zadovoljan sam igrom, naročito u drugom poluvremenu. Imali smo inicijativu tokom cijelog meča, ali ćemo izgleda do kraja sezone imati problema sa razbijanjem 'bunkera' na svom stadionu. Radimo na tome", rekao je Stevanović.

Partizan je pobjedom ostao na drugom mjestu, sa dva boda zaostatka za "vječitim" rivalom Crvenom zvezdom, koja je pobjedila OFK Beograd.

"U prvom poluvremenu nam je falio završni pas, ali smo u nastavku ubrzali igru kada su ušli Saša Ilić i Nemanja Tomić. Potvrdili smo da imamo takičku ozbiljnost, jer smo ovako igrali iako smo znali rezultat našeg protivnika prije početka meča."

Trener Partizana rekao je da će klub pustiti šestoricu igrača za prijateljsku utakmicu u Japanu, ali i dodao da nije srećan zbog toga.

"Na žalost, da. Mislim da će nam to dodatno otežati borbu za titulu i kup. Pretpostavljam da će doći do pada forme tih igrača kada se vrate iz Japana."

Trener Spartaka Zoran Milinković smtra da je rival zasluženo pobjedio.

"Pokazalo se da su nam prekidi loša strana. Udarci Lomića su bili odlični i neodbranjivi, a naši najbolji strijelci nisu bili raspoloženi za igru. Partizan je bio bolji, a mi ćemo probati da pronađemo sebe u narednim utakmicama", zaključio je Milinković.

(Beta/MONDO - foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC