• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

CRVENO-BIJELI: Potpuno smo nadigrali OFK

Crvena zvezda i poslije 22. kola Jelen Superlige ima dva boda više od Partizana. Na dobro raspoloženje crveno-belih još više je uticala prikazana igra.

 CRVENO-BIJELI: Potpuno smo nadigrali OFK Izvor: MONDO

Trener Crvene zvezde Ratko Dostanić pohvalio je nastup svog tima u pobjedi nad OFK Beogradom (2:0), koja "nije bila laka".

"Upisali smo veoma važna tri boda. Uradili smo to protiv odlične ekipe, koja je vođena na pravi način. Utakmica nije bila nimalo laka, iako se zbog rezultata i naše dobre igre nekome možda čini da jeste", izjavio je Dostanić.

Zvezda je osam kola prije kraja zadržala dva boda prednosti u odnosu na Partizan, međutim, njen trener je ocjenio da su igra i zalaganje prikazani na Karaburmi - važniji od rezultata.

"Igrači su pokazali kako se nosi Zvezdin dres. Čestitam im na profesionalizmu i zalaganju tokom svih 90 minuta. Mislim da je svim 'zvezdašima' puno srce kada vide igrače koji izgaraju od prvog do posljednjeg minuta. To je nešto što je najvažnije".

Kapiten ekipe Nikola Lazetić smatra da je subotnja partija recept koji bi trebalo sljediti do kraja šampionata.

"Odigrali smo u istom ritmu svih 90 minuta. Igrali smo presing na svakom dijelu terena i 'ginuli' od prvog do posljednjeg minuta. Ovo je model, kako treba da igramo u budućnosti".

Dugo se pričalo i pisalo o tome kako golove za Zvezdu postižu svi osim najisturenijih igrača. Jedan po jedan, proradili su Aleksandar Jevtić, Dejan Lekić, a u subotu i Slavko Perović.

"Poslije dva napadača i ja sam konačno postigao pogodak. Ne kažem da sam bio naročito opterećen, ali svakako će mi sada biti lakše", rekao je Perović.

"Očekivali smo tešku utakmicu, zbog terena i zbog kvaliteta koji posjeduje OFK Beograd. Ali mislim da smo ih nadigrali kao nijednu ekipu do sada. Od početka prvenstva nismo stvorili više šansi na jednoj utakmici i realno je rezultat trebalo da bude mnogo ubjedljiviji".

Sljedeći meč crveno-bijeli će odigrati na Marakani protiv Mladog radnika.

(Beta/MONDO, foto: Betaphoto)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC