• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Venger i Domenek u svađi zbog Galasa

"Nevjerovatno je da neko misli kako klubovi imaju pravo da plaćaju fudbalera, ali ne i da ga pošalju na teren".

 Venger i Domenek u svađi zbog Galasa Izvor: MONDO

Menadžer Arsenala Arsen Venger odgovorio je na optužbu selektora Francuske Rajmona Domeneka, da se neodgovorno ponio kada je Vilijama Galasa stavio u tim za prvu utakmicu četvrtfinala Lige šampiona.

Galas se u srijedu vratio na teren poslije osam nedelja pauze, ali protiv Barselone nije izdržao ni poluvrijeme. Obnovio je povredu lista i za njega je klupska sezona završena.

Domenek, koji je te večeri bio na stadionu Emirati, istakao je da francuski igrači koji žele da nastupe na Svjetskom prvenstvu u Južnoj Africi moraju biti spremni 18. maja, kada počinju pripreme "trikolora".

Venger je naglasio da će mu interes kluba uvijek biti u prvom planu.

"Nevjerovatno je da neko misli kako klubovi imaju pravo da plaćaju fudbalera, ali ne i da ga pošalju na teren. Ne slažem se da sam se kockao sa Galasovim zdravljem", izjavio je francuski stručnjak.

"Sam fudbaler je rekao da je zdrav, ljekari su ga proglasili zdravim, u centru za rehabilitaciju su rekli da je sve u redu... Ali ja i dalje ne treba da računam na njega, jer će biti potreban Francuskoj na Svjetskom prvenstvu, kada će takođe primati platu od Arsenala".

Venger je često podizao glas protiv (po njemu) bespotrebnih prijateljskih utakmica koje igraju nacionalni timovi. Ovom prilikom je podsjetio na slučaj Holanđanina Robina van Persija.

"Reprezentacijama želim sve najbolje, ali selektori moraju da shvate da i mi gubimo igrače. Van Persi je otišao u Bari, da igra protiv Italije na polupraznom stadionu i mi smo ga izgubili za čitavu sezonu. Oni su procijenili da bi trebalo da igra, a mi mu dajemo platu sve vrijeme koje je povrijeđen. I onda nas neko optuži što smo protiv Barselone htjeli da nastupimo u najjačem sastavu".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC