• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Frimpong potres mozga, Rikardinjo distorzija

Autor mondo.rs

Ovo su, ipak, nezvanične informacije o povredama dvojice fudbalera Crvene zvezde.

 Frimpong potres mozga, Rikardinjo distorzija Izvor: MONDO
Izvor: MONDO

Senku na odličnu igru i ubedljivu pobedu Crvene zvezde protiv Dinama iz Vranja u šesnaestini finala Kupa Srbije - 5:0 - bacile su povrede dvojice igrača domaćeg tima.

Već u uvodnim minutima utakmice teren je morao da napusti Rikardinjo, dok je u finišu posle jezivog pada na glavu u ambulantnim kolima odvezen Frimpong.

"Nezvanično, Frimpong je imao potres mozga, a Rikardinjo je zaradio distorziju zgloba. Više informacija imaćemo nakon detaljnijih lekarskih pregleda", izjavio je Vladan Milojević na konferenciji za medije posle utakmice.

Zvezdin trener je, takođe, pohvalio svoje igrače.

"Mislim da smo zasluženo pobedili u ovoj utakmici. Priliku su dobili igrači koji su igrali nešto manje do sada i iskoristili su je. Pokazali su odličan odnos prema igri i veliku profesionalnost koja me raduje. Luka Adžić je postigao tri gola, Pešić je osim gola imao i dve asistencije, koje su u mojim očima iste kao golovi. Nema egoizma, i ja sam Pešiću čestitao posle utakmice. Već se okrećemo utakmici protiv Mačve".

Osvrnuo se Milojević i na partiju Ivana Ilića, najmlađeg debitanta u istoriji Crvene zvezde, koji je protiv Dinama prvi put odigrao celu utakmicu u seniorskom timu.

"Ivan Ilić je naše dete, samo jedno od plejade talentovane 'Zvezdine dece'. Za svoje godine odigrao je veoma zrelo i Zvezda treba da bude ponosna".

Podsetimo, Ivan Ilić ima 16 godina i već je prodat Mančester sitiju, zajedno sa bratom Lukom (18), ali će u redove engleskog kluba preći tek kada postane punoletan.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC