• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vidal o povlačenju: Puj, pike, ne važi

Autor mondo.rs

Čileanski fudbaler promenio mišljenje i poručio da će za nacionalni tim igrati i u budućnosti, kad god bude trebalo. "Imamo još mnogo toga za šta ćemo se boriti, mnogo da pružimo. Vidimo se u sledećoj bici", rekao je Vidal

Arturo Vidal "slomljen" posle poraza od Brazila (0:3), čime je Čile definitivno ostao bez plasmana na Mundijal u Rusiji sledeće godine, odlučio je da završi reprezentativnu karijeru.

Poručio je da odlazi "bolne duše" jer zbog suspenzije nije bio u mogućnosti da nastupi na meču koji je odigran u Sao Paolu.

Ipak, Vidal je vrlo brzo uvideo da je prenaglio u odluci.

Tridesetogodišnji fudbaler Bajerna promenio je mišljenje za manje od 24 sata i rekao da ostaje uz nacionalni tim.

"Ratnik može da plače, može da oseća strah i može da se razočara, ali se nikada ne predaje i neće odustati do smrti. Ovo je veoma teško vreme i videćemo ko je najjači. Čile je tim ratnika i ponosan sam što mu pripadam. Neću napustiti ovaj tim, idemo zajedno do kraja. Svaki put kada me budu zvali, biću na rapolaganju za moj nacionalni tim. Naš nacionalni tim", poručio je u izjavi za goal.com.

On je dodao da veoma teško podnosi to što šampioni Južne Amerike nisu uspeli da izbore mesto na Svetskom prvenstvu, prvi put od 2006. godine.

"Teško je, ali ovo nije kraj sveta. Nije kraj generacije, niti kraj snova za nas. Imamo još mnogo toga za šta ćemo se boriti, mnogo da pružimo i još mnogo radosti je ispred nas. Siguran sam da ćemo se svi zajedno vratiti jači nego ikad. Nikada nas ne otpisujte jer mi smo čileanski ratnici. Vidimo se u sledećoj bici", poručio je Vidal.

Arturo Vidal već deset godina nastupa za reprezentaciju Čilea za koju je odigrao 97 mečeva i postigao 23 gola. Selekciju, koja je trijumfovala an Kopa Amerika 2015. i 2016. godine, na prethodna dva Mundijala (2010. i 2014) eliminisao je Brazil.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC