• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Klop pecnuo Žozea: Liverpul ne može tako da igra

Autor mondo.rs

"Mančester junajted je došao po bod i dobio ga. Sa takvim pristupom ne možeš da vodiš Liverpul, dok je to OK za Mančester junajted", kazao je Klop i tako "pecnuo" Murinja zbog "nule", dok je i ovaj odgovorio...

Navijači su se nadali goleadi, ali umesto toga - "nula".

Mančester junajted se "odbranio" na Enfildu pre svega zahvaljujući odličnom Davidu de Hei, pa je tako Žoze Murinjo još jednom zbog svog pristupa velikim utakmicama na gostovanjima lišio navijače boljeg fudbala ovog popodneva.


Zanimljivo je to da je ovo bio osmi "okršaj" dvojice trenera i da Murinjo ima samo jedan trijumf, ali mnogi na njega gledaju kao pobednika današnjeg premijernog meča 8. kola.

Jirgen Klop ga je zbog defanzivnijeg pristupa i "prozvao".

"Bili smo bolji, Junajted je došao po bod, odneli su ga, mi smo hteli sva tri i nismo uspeli u tome. Sa takvim pristupom ne možeš da vodiš Liverpul, dok je to OK za Mančester junajted", kazao je Jirgen Klop čija je izjava već "zapalila" društvene navijače.

Iako je nije čuo - i Žoze Murinjo je delom odgovorio Jirgenu Klopu još jednom služeći se svojim dobrim starim forama, kao jedan od trenera na čije izjave niko ne može da ostane ravnodušan. Ili će vas razbesneti ili ćete se složiti sa njim...

"Nisu nam dozvolili da napravimo kontru, imaju strašnu sredinu terena, morali smo da igramo protiv Hendersona, Džana i Vajnalduma sa mnogo energije, a nismo je imali sa klupe. Pomislio sam da će im to što igraju kod kuće i što zaostaju već sedam bodova za nama biti poruka da igraju ofanzivnije, ali nisu", rekao je Žoze Murinjo čiji tim je iz osam mečeva skupio 20 bodova.

Posed lopte 62-38

Udarci 19-6

U okvir gola 5-1

Velike šanse 3-1

Rezultat 0-0

U komentaru susreta Jigen Klop je pohvalio i odbranu koja nije primila gol, te je poručio da su uprkos defanzivnom pristupu rivala napravili dovoljno šansi, ali ih nisu realizovali, te je dodao da smatra da je njegov tim oštećen za čist penal na Filipeu Kutinju.

Da li će se na ovim "prozivkama" i završiti susret Junajteda i Liverpula? Teško...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC