• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Magični Isko izmislio pobedu sa klupe!

Autor mondo.rs

Bilo je 1:1 u 85. minutu kad je Isko dobio loptu, stao, pogledao i...

Bilo je 1:1 na "Koloseumu Alfonso Perez" kada je Zinedin Zidan tokom svog 100. meča na klupi slvanog kluba odlučio da potraži pobedu uvođenjem Tea Ernandeza i Iska Alarkona u igru.

Samo 13 minuta kasnije, sa loptom u nogama na pola terena i devetoricom igrača u plavim dresovima ispred sebe, Isko je izmislio težak i važan trijumf šampiona Španije i Evrope u madridskom predrađu, iako je strelac pobedonosnog gola bio danas prenervozni Kristijano Ronaldo.

Prvim pogotkom zvanično najboljeg igrača sveta u La Ligi ove sezone, Real je uspeo da osvoji tri boda na vrućem gostovanju kojeg nije bilo prošle sezone zbog ispadanja Hetafea u Segundu - 1:2 (0:1).

Hetafe: Gvaita - Suarez, Kala, Dakonam, Antunes - Arambari (od 84. Gonzales), Bergara - Himenez (od 15. Portiljo), Fahr, Dejdiju (od 68. Lasen) – Molina.

Real: Kasilja - Hakimi, Ramos, Naćo, Marselo (od 72. Ernandez) - Ljorente, Kros, Vaskez (od 72. Isko), Asensio - Ronaldo, Benzema (od 81. Majoral).

Karim Benzema sam je sebi stvorio šansu za takođe prvi pogodak ove sezone u šampionatu kada je u 39. minutu prihvatio jednu na kratko presečnu loptu i pogodio donji desni ugao gola iskusnog Gvaite.

I pre i posle toga, prilično kombinovani tim Reala napadao je, napadao i promašivao, a onda je došao i red da prema kultnom nepisanom fudbalskom pravilu bude i kažnjen za sve te promašaje.

U ovom sastavu nikad viđena odbrana Reala, sa rezervnim golmanom Kikom Kasiljom iza sebe, "pukla" je u 56. minutu po desnoj strani, odakle je rezervista Fransisko Portiljo uputio oštar centaršut po zemlji i, ispostaviće se, pronašao kapitena Horhea Molinu koji je nekako uspeo da preusmeri loptu u mrežu.

Molina se pojavio između Naća i Markosa Ljorentea, reagovao fantastično u trenutku kada su obojica uklizala da ga zaustave, ali je sve to uradio iz malog ofsajda koji je promakao sudijskoj trojci.

***

Skor Zinedina Zidana na klupi Reala u prvih 100 utakmica je 76-16-8, uz sedam osvojenih trofeja.

***

Bunili bi se "kraljevići" itekako za ovaj propust da pet minuta pre kraja regularnog dela meča Iskova magija nije stvorila priliku da Ronaldo podseti kakva je igračina i kakav centarfor u nastajanju u svojim ranim 30-godinama.

Prva četiri kola La Lige propustio je zbog suspenzije, potom tri puta nije uspeo da pogodi, a danas je doneo tri boda Realu bez kojih bi branilac titule bio u velikoj neprijatnosti pred derbi meč na "Metropolitanu" zakazan za subotu uveče: Atletiko Madrid – Barselona.

Tabela: Barselona 21, Real Madrid (+1) 17, Sevilja 16, Valensija 15, Atletiko Madrid 15, Betis 13, Leganes 11, Bilbao 11, Sosijedad 10, Viljareal 10, Levante 10, Espanjol 9, Selta 8, Hetafe (+1) 8, Deportivo 7, Đirona 6, Las Palmas 6, Eibar 6, Alaves 3, Malaga 1.

GOLOVI

Benzema
Izvor: YouTube

Molina
Izvor: YouTube

Ronaldo
Izvor: YouTube

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC