• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Napeti i "politički obojeni" derbi bez pobednika

Autor mondo.rs

Prelep pogodak Saula Njigesa "poništio" Luis Suarez koji je nadeset minuta do kraja iskoristio centaršut Serđija Roberta.

Politička dešavanja u Španiji i referendum o nezavisnosti Katalonije uzburkali su javnost, pa je tako i fudbal bio u drugom planu pred derbi 8. kola Primere između Atletika i Barse.

Na tribinama novog stadiona "Vanda Metropolitano" bilo je mnogo zastava, dominirale su poruke "Katalonija je Španija", a verovatno su i mnogi oni koji se protive referendumu o nezavisnosti, a nisu navijači "jorgandžija", bili ove večeri uz Atleti...

Spektakularan pogodak Saula Njigesa iz 21. minuta, kada se fantastično snašao na ivici šesnaesterca, ponovo je stavio fudbal u fokus!



Gledali smo odličnu utakmicu, uz mnoštvo šansi na obe strane, a na kraju ga je "rešio" Luis Suarez koji je na deset minuta do kraja glavom "poentirao" pored Huanfrana i Jana Oblaka za bod Barselone u Madridu.

ATLETIKO MADRID - BARSELONA 1:1 (1:0)

Susret je počeo odličnom šansom za Mesija koji je pronašao šansu da šutira pored trojice igrača Atletika, a Antoan Grizman je ubrzo potom provukao loptu kroz noge Busketsu i namučio Ter-Štegena.

/SVI REZULTATI, STRELCI I TABELA POSLE DANAŠNJIH MEČEVA/



Mesi je sjajan bio u nastavku susreta, pa je uz standardne pokušaje iz prodora Oblaku najviše pripretio iz slobodnog udarca kada je pogodio stativu, dok je Atletiko vrebao "na kontru".

Luis Suarez je takođe testirao slovenačkog golmana iz daljine, ali je gol postigao glavom nakon idealnog centaršuta Serđija Roberta, očajno je bio postavljen Huanfran, pa je Urugvajac "utišao" navijače domaćeg tima.

Mogao je da donese i pobedu svom timu nakon pasa Andrea Gomesa u 88. minutu, ali je bio "kratak" za koji centimetar...

Mesi je imao poslednju šansu na meču iz slobodnog udarca sa ivice kaznenog prostora, ali je njegov izrazito jak udarac levom nogom kao od šale zaustavio fenomenalni Jan Oblak, i to uhvativši "živu loptu".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC