• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Miroslav Đukić: Na pobedu u Albaniji

Autor mondo.rs

"Težak teren za uspostavljanje pas igre", bio je kratak komentar Miroslava Đukića nakon pobede Partizana u Surdulici (2:0).

 Miroslav Đukić: Na pobedu u Albaniji Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS


Kada na jednom meču vidimo 54 faula i deset žutih kartona, već po pravilu teško može da se tvrdi da je bila naročito kvalitetna, ali svakako jeste bila borbena.

Partizan je savladao Radnik u Surdulici (2:0) golovima Sejdube Sume i Zorana Tošića i tako ostvario drugu pobedu u gostima ove sedmice, nakon što je u sredu trijumfovao u Boljevcu (3:0) u okviru Kupa Srbije. 

"Bilo je borbeno, ne tako lepa utakmica za gledanje, uz težak teren za uspostavljanje pas igre. Pobedili smo što je najvažnije za nas u ovom momentu", kratko je kazao Miroslav Đukić.


Sledi gostovanje u Albaniji protiv Skenderbega u Ligi Evrope. 

"Očekuje nas težak meč u Albaniji protiv jedne takmičarske ekipe, kakva smo i mi. Biće to dobar i čvrst meč, a mi idemo tamo ne da se branimo, nego da pobedimo i da donesemo tri boda", poručio je trener crno-belih.

Simo Krunić, koji je isključen tokom prvog dela igre, nije komentarisao tu situaciju kada mu je sudija Lukić pokazao da se preseli na tribine, već je pohvalio svoje igrače uprkos porazu.

"Ovo smo želeli od igre, istina nije rezutat taj kome smo se nadali pošto nismo uspeli da postignemo gol. Kada ne iskoristite šanse teško je ostvariti rezultat. Čestitam momcima ne mogu ništa da im zamerim, videli ste i sami, nismo imali tu dozu sreće", kazao je Krunić i dodao da je njegovu ekipu poremetila rana povreda Milana Purovića te je dodao da se nada da će u narednom periodu ovakvu vrstu motivisanosti "izvući" iz svojih igrača i protiv slabijih ekipa od Partizana.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC