• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Soton "na mišiće" do boda na "Sent Merisu"

Autor mondo.rs

Ekipa Rafe Beniteza vodila dva puta u Sautemptonu, ali se sa gostovanja na jugu Engleske vraća samo sa bodom.

Goleada, ali ne tako spektakularan fudbal na "Sent Merisu".

Fudbaleri Njukasla vodili su dva puta na gostovanju Sautemptonu, ali su "sveci" uspeli da vrate rezultat na "remi", pa je susret 8. kola između ovih rivala na kraju završen bez pobednika.

SAUTEMPTON - NJUKASL 2:2 (0:1)

Njukasl je poveo u 20. minutu posle snažnog udarca Ajzaka Hejdena, Arsenalovog đaka, kome je to bio prvi gol u karijeri, dok je Manolo Gabijadini "izmislio" izjednačujući pogodak u 49. minutu kada je sa levog krila uspeo da uđe u sredinu, sve dok ga je pratio Havi Mankiljo, i da preciznim šutem savlada loše postavljenog Eliota.

Nije prošlo mnogo, manje od dva minuta, a sjajan pas Meta Ričija "pocepao" je odbranu Sautemptona i stavio Ajozea Pereza u gol-šansu, a on pogađa iz drugog pokušaja.


SRPSKI FUDBALERI

Dušan Tadić odigrao je svih 90 minuta u dresu crveno-belih, ali bez preteranog uticaja na igru svog tima, možda i delom zbog potrošnje u mečevima za "orlove" tokom pauze, dok Aleksandra Mitrovića ni ovoga puta nije bilo čak ni na klupi Njukasla.

Međutim, nova glupost defanzivaca Sautemptona, ovoga puta u pitanju je bio francuski fudbaler Ležer koga je Šejn Long "navukao" da napravi faul u kaznenom prostoru, a italijanski napadač Gabijadini bio je precizan sa "bele tačke" za novo poravnjanje.

Usledio je bolji period igre Sotona, bez naročito velike šanse, pa je tako najbolju imao štoper gostujuće ekipe Ležer čiji je šut glavom posle kornera sa gol-linije izbacio Stiven Dejvis.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC