• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FS BiH: Nećemo zaboraviti tragičnu smrt navijača

Autor mondo.ba

Fudbalski savez Bosne i Hercegovine objavio je u ponedjeljak sjećanje na tri stradala navijača u saobraćajnoj nesreći u Poljskoj, koja se dogodila prije četiri godine nakon pobjede "zmajeva" u Litvaniji i plasmana na Mundijal.

 FS BiH: Nećemo zaboraviti tragičnu smrt navijača Izvor: MONDO/Samir Cacan
Izvor: MONDO/Samir Cacan

  Na današnji dan prije četiri godine kada je BiH izborila plasman na Svjetsko prvenstvo u Brazilu, poginula su trojica navijača iz "Ljute Krajine", saopšteno je na sajtu Saveza.

"Na povratku svojim kućama iz Kaunasa i istorijske pobjede naše reprezentacije nad Litvanijom, našu radost zbog pobjede zamijenila je tuga. Stigla je tužna vijest o saobraćajnoj nesreći u kojoj su stradali Hasib Mahmić, Vildan Pehlić i Almir Kasumović. Tri mlada života, nedosanjani snovi, sve je nestalo u trenu. Svoje 'Ljute Krajišnike' Hasiba, Vildana i Almira nikada nećemo zaboraviti i uvijek ćemo se sa dubokim pijetetom sjećati ovih dragih momaka, te čuvati uspomenu na njih. Djela ostaju vječno, a njihovi i naši 'Ljuti Krajišnici' su uvijek uz svoju reprezentaciju. Vječno u našim srcima, dragi naši Krajišnici", prenijela je agencija "Anadolija".

Tri pripadnika navijačke grupe "Ljuti Krajišnici" poginula su u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila pokraj grada Lomža na sjeveroistoku Poljske.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC