• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sterling: Završnica je bila moja mana, više ne

Autor mondo.rs

Krilni napadač Mančester sitija ove sezone se svrstao među najefikasnije fudbalere Premijer lige.

Ne računajući meč prvog kola protiv Brajtona, u kome je odigrao samo 12 minuta, Rahim Sterling je na šest nastupa u Premijer ligi postigao šest golova - manje samo od Lukakua (sedam), a isto kao Kejn i Morata, odnosno saigrači Aguero i Žezus.

Sedam je u prethodne tri sezone bila "magična" cifra, preko koje Sterling jednostavno nije mogao, ali sada je počeo da bere plodove rada sa Pepom Gvardiolom i igranja u njegovom sistemu.

"Opipljiv" učinak igrača kao što je Rahim Sterling je ono što može da napravi razliku u borbi za titulu, a Siti trenutno vodi na tabeli sa dva boda više od Mančester junajteda i pet više od Totenhema.

"To je segment koji sam pokušavao da unapredim. Težio sam da postižem više golova, da budem ubojitiji i efikasniji. Ranije je to kod mene bio veliki znak pitanja. Moram da nastavim da utrčavam u šesnaesterac, jer sam većinu golovao dao odatle. To je ono u čemu mi je pomogao Gvardiola - njegov cilj je da igrači rade jednostavne stvari na savršen način i u tome je njegova genijalnost", izjavio je brzonogi ofanzivac.

Sterling je dodao da je ovo važna sezona za njega jer želi da u što boljoj formi dočeka Mundijal u Rusiji. Za Englesku je na 35 mečeva uspeo da zatrese mrežu svega dva puta.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC