• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Proširena istraga protiv Džajića i Cvetkovića

Okružni sud u Beogradu proširio je u sredu istragu protiv dvojice bivših funkcionera Crvene zvezde Dragana Džajića i Vladimira Cvetkovića.

 Proširena istraga protiv Džajića i Cvetkovića Izvor: MONDO

Istraga je proširena zbog sumnje da su zloupotrebili službeni položaj u vezi sa transferom fudbalera tog kluba Zorana Njeguša u madridski Atletiko i protivpravno prisvojili 3,5 miliona maraka.

Istražni sudija doneo je rešenje o proširenju istrage, pošto ih je dan ranije saslušao po zahtevu tužilaštva da se istraga protiv njih proširi, koji je podnet sudu 14. februara, izjavila je Tanjugu portparol suda Ivana Ramić.

Džajić i Cvetković privedeni su u utorak u Palatu pravde iz Okružnog zatvora u Beogradu oko 15.30 sati i pred istražnim sudijom izneli su odbranu u prisustvu svojih branilaca. Saslušanje je trajalo oko četiri sata.

Okružno tužilaštvo u Beogradu podnelo je u utorak novi zahtev za proširenje istrage protiv Džajića i takođe bivšeg funkcionera tog kluba Miloša Marinkovića zbog sumnje da su zloupotrebom službenog položaja protivpravno prisvojili imovinsku korist u iznosu od dva miliona evra od transfera fudbalera tog kluba Nemanje Vidića u moskovski Spartak.

Istražni sudija tek treba da odredi datum njihovog saslušanja po tom zahtevu tužilaštva.

Džajić, Cvetković i Marinković uhapšeni su 5. februara, a dva dana kasnije protiv njih je pokrenuta istraga zbog sumnje da su, kao odgovorna lica fudbalskog kluba Crvena zvezda, od 4. jula 2001. do 15. marta 2002. godine, zloupotrebili službeni položaj i pribavili protivpravnu imovinsku korist od 5,1 miliona evra, u transferu Gorana Drulića u španski klub Real Saragosa.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC