• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ibrahimović: Hodaću i po vodi, ako treba

Autor mondo.rs

Šveđanin kaže da se vratio u Mančester junajted da završi započeti posao. "Sve što sam započeo u prvoj sezoni, završiću u drugoj. Imam samo jedan cilj", poručio visoki napadač

Zlatan Ibrahimović sa nestrpljenjem očekuje povratak na teren. Posle teške povrede kolena na kraju prošle sezone i operacije, mnogi su predviđali da će možda završiti i karijeru. Ipak, Šveđanin je krajem avgusta potpisao novi ugovor sa Mančesterom junajtedom.

Kaže da je to uradio kako bi završio započeti posao.

"Rekao sam da sam se vratio u Mančester kako bih završio započeto. Prva sezona završena je sa tri trofeja (Liga kup, Komjuniti šild i Liga Evrope), ali nije okončana onako kako sam ja želeo ili bilo ko drugi. Cilj je titula Premijer lige i to moram da ispunim. Sve što sam započeo u prvoj sezoni, završićemo u drugoj", rekao je u intervjuu za "Skaj sports" Ibrahimović.

Povreda ligamenata kolena omela ga je da završi sezonu sa "đavolima". Ali je odmah znao da to nije konačan kraj.

"Kada se to dogodilo, bilo mi je lakše da kažem da ću se vratiti jer je to bio izazov za mene. Nikada ranije u karijeri nisam imao ozbiljniju povredu i za mene je stvarno izazovno da se presispitam gde su moje granice i koliko daleko mogu da doguram. Mnogi su govorili da sam prestar, da je to kraj, čitavog života postoje sumnje u mene. Takve stvari me motivišu, daju mi energiju i cilj", rekao je švedski napadač.

On je naveo da mu je loša stvar donela dobro.

"U poslednje vreme kada razmišljam o tome koliko još mogu da igram, sam oklevam da dam odgovor. Ova povreda mi je nekako olakšala sve. Jer sada imam cilj, a on je da se vratim i igram. Izaćiću na isti način kao što sam ušao, neću hramati. Uradiću to na način na koji želim. Čak i ako budem morao da hodam po vodi, uradiću to", naveo je Ibrahimović.

Prema procenama u Mančester junajtedu Ibrahimovića očekuju na terenu početkom 2018. godine.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC