• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Crveno-bijeli "izboksovali" ostanak u Londonu

Autor mondo.rs

Za razliku od uobičajene prakse, fudbaleri Crvene zvezde poslije gostovanja na Ostrvu nisu pravo sa stadiona otišli na aerodrom.

/Od izvještača MONDA iz Londona/

Veliki bod osvojila je Crvena zvezda protiv Arsenala u Londonu (0:0), a za odličnu partiju ekipa je nagrađena dodatnim noćenjem u engleskoj prijestonici.

Za razliku od uobičajene prakse, fudbaleri se poslije utakmice na "Emirejtsu" nisu uputili pravo na aerodrom, već nazad u hotel.

Razlog - da bi se odmorili poslije naporne utakmice, a pred teško gostovanje u nedjelju u Nišu.

Tročasovni let i dolazak u Beograd u zoru sigurno ne bi prijao igračima, pa je odlučeno da ekipa u četvrtak prenoći u Londonu, a zatim u petak ujutru, odmah po slijetanju na aerodrom Nikola Tesla, produži na trening.

"Imali smo sastanak sa Upravom i 'izboksovali' da prespavamo u Londonu, pa ćemo pravo po dolasku u Beograd ići na trening oporavka i onda u Niš. Vjerujem da ćemo biti spremni za teško gostovanje koje nas čeka", rekao je novinarima poslije utakmice Filip Stojković.

Desni bek crveno-bijelih bio je jedan od igrača koji su odradili veliki posao u odbrani i pomogli Milanu Borjanu da ostane nesavladan.

"I očekivali smo da će veći teret u ovoj utakmici pasti na odbranu, ali i napad i vezni red su se borili i mnogo nam pomogli da odigramo bez primljenog gola".


Zvezda je dva kola prije kraja grupne faze Lige Evrope usamljena na drugom mjestu Grupe H sa pet bodova, duplo manje od Arsenala, ali jednim više od BATE Borisova, a dva od Kelna.

U narednom kolu ekipa Vladana Milojevića gostuje u Belorusiji, 23. novembra, a zatim 7. decembra dočekuje Keln.

"Sada je sve na nama. Ako budemo kao do sada, možemo u naredni krug... Odigrali smo odličnu utakmicu, bili smo možda i bolji protivnik i žao mi je što nismo pobijedili", konstatovao je Stojković.

Sjajnu partiju, jednu od najboljih od kada je član Crvene zvezde, pružio je Damijan Le Talek.

"Mogli smo i više. Imali smo mnogo šansi i zaslužili smo da pobijedimo. Bod protiv Arsenala u gostima je isto odličan i mnogo će nam značiti. Sada nam je bitno da pobijedimo u Bjelorusiji", izjavio je francuski štoper.

Atraktivnom intervencijom u finišu utakmice uspio je da spriječi pogodak za Arsenal.

"Brzo se odvijala akcija i predosjetio sam gde bi lopta mogla da ide, imao sam sreće da uspješno reagujem", skroman je Le Talek.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC