• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Konte: "Ja volim pritisak, rođen sam sa njim"

Autor mondo.rs

U nedelju nas očekuje veliki derbi Premijer lige Čelsi - Mančester junajted, koji bi mogao da odluči o sudbini trenera engleskog šampiona Antonija Kontea. Evo šta on kaže!

"Roman Abramovič je pripremio otkaz Antoniju Konteu", piše se po mnogim evropskim sportskim medijima. A o ovome se priča mesecima...

Od branioca titule engleskog prvaka očekivalo se mnogo više ove sezone, ali je tabela Premijer lige neumoljiva - Čelsi zaostaje devet bodova za vodećim Mančester sitijem, a pre nekoliko dana Roma ga je isprašila u Ligi šampiona (3:0).

Odmah su "boldovane" informacije o smenjivanju Kontea, koji je prinuđen poslednjih dana i nedelja da više priča o tome kako se oseća, nego o taktici, rivalima, svojim igračima...

Pred Čelsijem je u nedelju veliki test, težak ispit. U goste stiže Mančester junajted, sa Žozeom Murinjom, nekada obožavanim na Stamford bridžu. Za promenu, Murinjo nije cenralna figura u najavama ovog meča 11. kola Premijer lige, već Konte.

Moguće je da je to Italijanu poslednja šansa da sačuva posao...

Pred meč sa Junajtedom, Konte je danas ponovo pričao o mogućnosti da bude smenjen i lakonski prokomentarisao:

"Pritisak? Ja volim pritisak, rođen sam sa pritiskom! I prošle sezone je bio isti pritisak, jer ako želite da ostanete na vrhu morate da pobeđujete".

Medijima u Engleskoj nije promaklo da je gazda Čelsija Roman Abramovič viđen na treninzima ekipe prethodnih dana (što mu, inače, nije običaj). Poslednji put Abramovič je došao u trening kamp pre godinu dana, posle poraza od Liverpula i Arsenala, a od tada je krenuo Čelsijev niz od 13 mečeva u kojima nije položio oružje.

"Da, gospodin Abramovič je bio na treningu. Razgovarali smo o utakmicama protiv Burnmauta i Rome", rekao je Konte na konferenciji za novinare, na kojoj je otkrio i neke pojedinosti o sastavu za utakmicu protiv Junajteda.

Komentari navijača Čelsija o odluci da Geri Kejhil igra u nedelju protiv Junajteda jasno govore da im se ta odluka nimalo ne dopada, jer nisu zadovoljni formom centralnog defanzivca, ali i ukazuju na to da Konte "ne zna šta radi".

"OK, Konte želi da izvrši samoubistvo", "Konte, izgleda, stvarno želi da dobije otkaz", "Ono što je Bane Ivanović bio Murinju, to je Kejhil Konteu" ili "Kejhil izgleda baš zna da pogodi G-tačku na Konteovom telu"...

Ono što je dobra vest za ljubitelje Čelsija jeste najava da će N'Golo Kante verovatno biti u sastavu protiv Mančester junajteda. Konte je rekao da nije želeo da u nekim ranijim mečevima rizikuje sa Kanteom, koji se oporavljao od povrede, već da ga sačuva za nedeljni meč.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC