• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nove optužbe na račun Muslina: Lerinc ispred Turea

Autor mondo.rs

Bivši potpredsednik ukrajinskog Metalurga, sada fudbalski menadžer Dmitrij Seljuk za "Informer" izneo optužbe na račun dosakorašnjeg selektora Srbije. "Kod njega Jaja Ture nije mogao da igra, jer je gurao Lea Lerinca", tvrdi Seljuk.

 Nove optužbe na račun Muslina:  Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Posle Mateje Kežmana, još jedan bivši fudbalski menadžer teško je optužio doskorašnjeg selektora reprezentacije Srbije Slavoljuba Muslina da je tražio procente od igrača i njihovih transfera.

Reč je o bivšem potpredsedniku ukrajinskog Metalurga, sada fudbalskom menadžeru Dmitriju Seljuku (inače on je i manedžer bivšeg igrača Partizana Leonarda), koji je u izjavi listu "Informer" izrekao niz optužbi na račun Muslina, koji je svojevremeno bio trener Metalurga.

Između ostalog, Seljuk tvrdi da kod Muslina nije igrao čak ni Jaja Ture, koji će kasnije napraviti karijeru u Barseloni i Mančester sitiju, jer je srpski trener "gurao" Lea Lerinca u tim.

"Kod Muslina je, u vreme dok je bio trener Metalurga, čak i Jaja Ture više bio na klupi nego što je igrao. Zašto? Zato što je Muslinu bilo važno da u timu bude Leo Lerinc, kog je tada doveo na probu, kao i još neki drugorazredni ili trećerazredni igrači. Lepo smo mu objasnili da je Jaja Ture važan projekat, da je supertalentovan igrač i da se od njega mnogo očekuje. Muslinu nije bilo jasno", tvrdi Seljuk.

Taj problem je rešen tako što je Muslin ubrzo posle toga dobio otkaz u Metalurgu.

"Kod Muslina niste mogli da igrate ako niste bili deo njegove kombinacije. On je dobio odlične uslove, dobru platu i od njega je traženo da bude trener. Međutim, on je hteo da bude mnogo više od toga. Muslin je hteo da bude sve, trener, menadžer... Da se on pita ko dolazi i odlazi. Ko će da ima koliku platu i koliko ćemo kog igrača da platimo", glase reči ukrajinskog menadžera.

Ukrajinac je izneo je i primer i novu optužbu:

"Jednom je Muslin ponudio da dovedemo jednog igrača, mislim da je bio iz Bugarske, za 800.000 dolara. Jankov čini mi se da se zove, ali ne mogu tačno da se setim. Zanimljivo je da je taj igrač, u tom trenutku, bio slobodan i hteo je da dođe bez obeštećenja, ali je Muslin tražio novac, naravno - za sebe. Njegova najveća greška je bila ta što je hteo da bude više menadžer nego trener".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC