• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Neočekivani heroj Barse - u pravi čas!

Autor mondo.rs

Nije išlo ove večeri Leu Mesiju i Luisu Suarezu, ali jeste Paku Alkaseru...

Tek drugi start ove sezone, ali "namirisao" je Valverde da će zablistati!

Pako Alkaser stigao je prošlog leta na "Kamp Nou" iz Valensije i nije ostavio dobar utisak do sada, ali posle večerašnje partije protiv Sevilje mogao bi da nađe svoju ulogu u napadu Barselone koji traži "trećeg čoveka" uz Suareza i Mesija, nakon povrede Usmana Dembelea...

Upravo Leo i Luis ove večeri nisu uspevali da pronađu put do mreže Sorije, ali je to pošlo za rukom Paku koji je sa dva gola bio neočekivani heroj Katalonaca.

Andalužani tako ni posle 15 godina nisu uspeli da slave na "Kamp Nou", ali ostaju u vrhu Primere sa 19 bodova, sa bodom manje od Reala koji svoj meč 11. kola igra u nedelju, dok je Barsa i dalje suvereno prva sa 31. osvojenim bodom.

BARSELONA - SEVILJA 2:1 (1:0)

Omaleni španski napadač je prvo iskoristio odličnu loptu Luisa Suareza, koju mu je još bolje "ukrotio" Eskudero, pa je bez većih problema matirao Soriju, da bi nakon nekoliko propuštenih šansi Barse stigla i kazna na drugoj strani.

Gvido Pizaro se odlično kretao kod prekida u 59. minutu, skočio pre Pikea, i savladao Ter-Štegena koji je pre ovoga primio još samo tri gola...

Međutim, pre nego što je došlo do nervoze na tribinama - opet Pako.

Sada je loptu sa desne strane odlično poslao Ivan Rakitić, a Pako krenuo na loptu koju je trebalo da skloni Lengle, ali nije! Pako je tako došao do svog drugog gola u Primeri i sada je četvrti strelac Barselone iza Mesija (12), odnosno Paulinja i Suareza koji su dali po tri.

Na društvenim mrežama već su počele šale i poređenja sa Kristijanom Ronaldom koji je postigao svega jedan gol u La Ligi ove sezone.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC