• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vujadin Savić kao 2010.

Autor mondo.rs

Pouzdani štoper crveno-belih u Nišu ponovo stavio kapitensku traku oko ruke. "Ovaj put je drugačije".

 Vujadin Savić kapiten Zvezde protiv Radničkog Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Nenad Milijaš, Dušan Anđelković, Mičel Donald, pa Dušan Savić. U nedelju u Nišu, u 16. kolu Superlige, Crvena zvezda je dobila i četvrtog kapitena, kojem ta uloga, ipak, nije strana.

"Nosio sam kapitensku traku nekoliko puta i u prvom mandatu u Zvezdi, ali danas mi je bila posebna čast. Sada sam sazreo kao igrač. Nije mala stvar predvoditi ovakav tim koji beleži fantastične rezultate i to odmah nakon utakmice sa Arsenalom na kojoj smo se odlično pokazali. Naravno, kod nas u ekipi se zna red i tu su Milijaš, Anđelković i Donald kao kapiteni. Iskreno, mi ne gledamo ko nosi traku oko ruke, svi smo podređeni timu i najbitnije nam je da beležimo dobre rezultate", izjavio je Savić, koji je kapitensku traku stavljao i 2010. godine.

Komandant Zvezdine odbrane ove sezone, iako bez svog generala Le Taleka, držao je stvari pod kontrolom i u Nišu. U tandemu sa Srđanom Babićem, a Milanom Rodićem i Filipom Stojkovićem na bekovima, odlično je odradio posao. Crveno-beli su još jednom završili utakmicu bez primljenog gola, dozvolivši rivalu da zapreti tek kada su gosti stekli kapitalnih 4:0.

"Jako bitna pobeda pred pauzu od nekoliko dana koja nas očekuje. Prošli put smo se opekli u Kruševcu nakon evropske utakmice sa Kelnom. Sada smo, nakon susreta sa Arsenalom imali teško gostovanje iz kog smo uspeli da izađemo kao pobednici. Iako se po rezultatu to ne bi reklo, nije nam uopšte bilo lako protiv Radničkog. Ipak, zabeležili smo ubedljivu pobedu i u dobrom raspoloženju odlazimo na zasluženi odmor".

Ukupno gledano, Crvena zvezda je u 16 prvenstvenih utakmica primila je samo tri gola.

"Čitavoj ekipi mnogo znači što imamo sigurnu odbranu. Ne primamo često golove i to podiže samopouzdanje celom timu. Na dosta utakmica naši protivnici ne uspeju čak i da šutnu u okvir gola, a i kada se to desi znamo da iza sebe imamo Borjana. On nam odličnim reakcijama uliva samopouzdanje i to je jako bitno za celu ekipu", naglasio je Savić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC