• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pantić: Bio je penal! Matić: Sumnjivo! A, Kralj...

Autor mondo.rs

Novo kolo - nova bura. Šapčani su bijesni zbog penala koji je dosuđen za Partizan, a Miletić pita: "Da li sada niko ne smije da nam svira penal, i kad je bio i kad nije?"

Penal koji je u 86. minutu uzbudljive utakmice 16. kola Superlige između Mačve i Partizana, pri rezultatu 1:1, dosudio arbitar Nenda Đokić uzburkao je strasti u srpskom fudbalu – ponovo.

Samo četiri dana nakon što je suspendovan Novica Anđelovski, sudija utakmice prethodne runde šampionata Borac - Partizan završene rezultatom 1:2, u Šapcu se govorilo o "nefudbalskim stvarima" i ljuti su bili fudbaleri, trener i čelnici domaćeg tima.

Sudija Đokić procijenio je da je start Igora Ristivojevića na Danila Pantića bio za najstrožu kaznu, koju je kapiten crno-bijelih Saša Ilić rutinski pretvorio u vođstvo od 1:2, a sve je završeno još jednim golom šampiona, preko Đorđa Jovanovića u 89. minutu za petu uzastopnu pobjedu crno-bijelih u šampionatu - 1:3.

Penal
Izvor: YouTube



Penal na utakmici sa Mačvom bio je deveti dosuđen za Partizan od starta sezone, osmi u domaćim takmičenjima, a sedmi na posljednjih šest utakmica u Superligi i Kupu Srbije. Tokom cijele prošle sezone, crno-bijelima je bilo dosuđeno osam penala u domaćim okvirima.

Presudan je, ipak, bio duel Ristivojevića i Pantića u kojem je iskusni defanzivac Mačve u padu glavom "ušao" ispred Partizanovog napadača, postavio tijelo preko kojeg je Pantić pao, a Grujić gledajući taj duel iz neposredne blizine pokazao na bijelu tačku.

"Primio sam loptu na grudi i sjetio da me je neko udario", rekao je Pantić reporteru "Sportskog žurnala" poslije utakmice na molbu da prokomentariše sporni detalj.

Na pitanje gdje je dobio udarac, Pantić je rekao:

"Gore".

Sa leđa?

"Ne znam, gledao sam loptu, bila je ispred mene, osjetio sam udarac i pao na zemlju. Na sudiji je bilo da ocijeni da li je bio jednanaesterac", rekao je Pantić.


"Sumnjivo... Ne bih, ipak, da komentarišem", rekao je Matić za "Žurnal" i potom bio upitan za još jedan sporni detalj, neposredno prije vodećeg gola Mačve, kada je defanzivni vezista Partizana, Everton, upravo nad Matićem napravio prekršaj.

"Nisam vidio da li je Everton bio posljednji igrač odbrane, ako jeste onda je trebalo da dobije crveni karton", izjavio je Matić, s kojim se vjerovatno u mnogo čemu ne bi složio Nemanja R. Miletić, štoper crno-bijelih iz Beograda.

"Bio je penal! Sada smo pogledali snimak", rekao je ljetos dovedeni defanzivac.

"Diže se prašina svaki put, što je l' sad niko ne smije da nam svira penal? I kad jeste i kad nije? Sudija je dobro vidio, čist penal", rekao je Miletić.

Na tribinama je bio i poznati košarkaški stručnjak iz Šapca, Milovan Stepandić, koji generalno nema "dlake na jeziku", pa tako ni ovog puta nije baš birao riječi kada je izražavao nezadovoljstvo onim što je vidio.

"Partizan i Zvezda su povlašćeni i predstavljaju zlo! Eto, u košarci, kad god sam igrao protiv 'vječitih' još pre početka utakmice vodili su 10:0", rekao je Stepandić.

Dok kod njega nema dileme oko toga da li je jedanaesterac postojao ili ne, kod legendarnog golmana Partizana, a sada predsjednika Mačve, Ivice Kralja već…

"Pa, dobro... da se nasmijem samo. Ne znam šta da vam kažem", rekao je Kralj reporteru "Žurnala".

"Publika je rekla svoje", prokomentarisao je prvi čovjek Mačve skandiranje domaćih navijača: "Lopovi, lopovi".

/svi rezultati, strijelci i tabela Superlige/


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC