• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pantić: Zašto ne i 10/10?

Autor mondo.rs

"Orlići" na polovini kvalifikacija za EP imaju maksimalan učinak i želja im je da tako ostane do kraja.

 U21 reprezentacija Srbije, Danilo Pantić Izvor: MN PRESS

Mlada reprezentacija Srbije napravila je još jedan uspešan "dvokorak" u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, koje 2019. organizuju Italija i San Marino.

Posle oktobarskih pobeda nad Makedonijom i Rusijom, savladane su u gostima Austrija (3:1) i Jermenija (1:0), pa "orlići" sa maksimalnih 15 bodova imaju sigurno vođstvo na tabeli grupe 7.

Rusi zaostaju pet, a Austrijanci šest bodova.

"Imali smo šanse koje nismo iskoristili, ali na kraju se sve dobro završilo. Iako ima još dosta bodova u igri, napravili smo dobar posao u ova dva meča", rekao je Danilo Pantić posle minimalne pobede u Jerevanu.

Izabranici Gorana Đorovića će do jeseni 2018. odigrati još samo jednu takmičarsku utakmicu, protiv Gibraltara 23. marta, a onda čekati gotovo pola godine do početka raspleta.

"Mislim da će samopouzdanje da raste. Ne bih da zvučim euforično, ali imamo još tri meča kući i dva na strani - zašto da ne ostvarimo maksimalan učinak", ambiciozan je Pantić.

Strelac jedinog gola, Aleksandar Lutovac, smatra da selekcija Srbije ima kvalitet da dobije sve preostale utakmice.

"Ova reprezentacija ima kvalitet da prođe grupu neporažena, nadam se da će tako i biti. Utakmice poput ove sa Jermenijom su najteže. Posle teškog gostovanja u Austriji došli smo ovde kao favoriti, ali dosta potrošeni, tako da je najbitnije je da smo osvojili nove bodove", kaže Lutovac.

Golman Boris Radunović dodao je da je duel sa Jermenijom bio komplikovan i zbog teškog terena, kao i da mu je drago što je i on dao doprinos pobedi.

"Moramo da se okrenemo narednim mečevima i u velikom stilu da odemo na prvenstvo u Italiju. Pohvalio bih saigrače jer su smogli snage da preskoče još jednu prepreku".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC