• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hrvati plaćaju selektora 60.000 evra mesečno

Autor mondo.rs

Hrvatski fudbalski savez objavio da će Zlatko Dalić ostati selektor Hrvatske i voditi je na Svetskom prvenstvu u Rusiji. Mediji: mesečna plata biće mu 60.000 evra.

Zlatko Dalić više neće biti selektor bez ugovora i ispred njegove funkcije više neće stajati "vršilac dužnosti".

Hrvatski fudbalski svez objavio je na svom sajtu da su se Dalić i predsednik Saveza Davor Šuker dogovorili da vodi Hrvatsku na Mundijalu i da su se "dogovorili oko uslova saradnje".

"Zlatko Dalić je apsolutno opravdao naše poverenje na utakmicama protiv Ukrajine i Grčke i tako potvrdio ispravan izbor posle Finske. Kao što smo se brzo dogovorili kada smo se prvi put čuli, tako smo i sada vrlo lako postigli dogovor, što svedoči da imamo zajednički interes, a to je uspeh hrvatske reprezentacije. Selektoru čestitam na onome što je uradio u kratkom roku, pokazao je da zaslužuje klupu hrvatske reprezentacije. Zlatku i reprezentaciji ćemo obezbediti maksimalne uslove uoči Rusije kako bismo tamo mogli ostvariti što bolji rezultat", izjavio je Šuker.

Naravno, uslovi saradnje, odnosno detalji dogovora nisu objavljeni.

Međutim, zagrebačke "Sportske novosti" pišu da će Dalić potpisati ugovor sa hrvatskim savezom do 2020. godine, odnosno do kraja Evropskog prvenstva, a da će mu plata biti ista onoj koju je imao i njegov prethodnih Ante Čaćić - 60.000 evra mesečno.

Dalić je vodio hrvatsku selekciju na tri utakmice i uspešno je odveo do Svetskog prvenstva u Rusiji. Nije bez značaja i to što je Dalić imao potpunu podršku reprezentativaca, koji su uglas poručili da ga ne treba menjati i da on treba da bude taj koji će ih voditi u Rusiji.

Da li će i njegovom kolegi iz komšiluka, Mladenu Krstajiću, biti izbrisano to "v.d.", odnosno da li će (p)ostati selektor reprezentacije Srbije, saznaćemo do kraja godine.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC