• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nije samo Mitar nezadovoljan u napadu Njukasla

Autor mondo.rs

I "devetka" Benitezovog tima je nervozna jer ne dobija priliku.

Najbolji srpski napadač Aleksandar Mitrović igra odlično za reprezentaciju, ali u Njukaslu već u kontinuitetu ne dobija šansu kod Rafe Beniteza...

Iako je u poslednjih 11 utakmica za "A" selekciju kao starter postigao devet golova, španski trener koristio je u klubu našeg centarfora na samo dve utakmice Premijer lige ove sezone (ukupno - 30 minuta).

Zbog toga i nije novost da bi nekadašnji špic Partizana i Anderlehta u januaru mogao da promeni klub, da bi uhvatio ritam pred Svetsko prvenstvo. Ono što donekle jeste novost, je da je nezadovoljstvo zbog svog statusa istakao još jedan napadač Njukasla - Dvajt Gejl.

Za razliku od Mitrovića, Englez ne može da kaže da ga trener nije izvodio na teren, jer je odigrao devet utakmica, ali bivši napadač Kristal Palasa nijednom nije zatresao mrežu.

"Užasno nervira to što ne igram. Naravno, očigledno je da timu ide veoma dobro i bez mene, tako da shvatam odluku trenera. Na meni je da radim i da probam da se nametnem", rekao je igrač koji nosi "devetku" Njukasla i koji je prošle sezone postigao čak 23 gola u Čempionšipu.

Međutim, ova sezona se ne odvija onako kako je hteo.

Njukasl posle 11 odigranih kola zauzima 11. mesto na tabeli, a mesto u napadu najčešće je rezervisano za novajliju Hoselua (dva gola) i Ajoze Pereza (jedan).

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC