• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KAKAV KRALJ: Pivo i roštilj pre novca (VIDEO)

Autor mondo.rs

Sećate se fudbalera Danija Osvalda, bivšeg napadača Juventusa, Intera i Rome? Pročitajte šta sada radi ovaj 31-godišnjak i šta je jednom prilikom uradio svom treneru Robertu Manćiniju.

Potpuno drugačiji od drugih (ili ogromne većine)!

Bivši napadač Juventusa, Intera, Rome, Sautemptona i Boke juniors Dani Osvaldo napustio je fudbal kako bi se posvetio muzičkoj karijeri, a u intervjuu "Gazeti delo Sport", ispričao je nekoliko vrlo zanimljivih detalja iz svoje karijere.

"Odlučio sam da napustim Boku, bilo je previše ogovaranja. Nisam mogao ni da izađem na miru, bojao sam se ljudi. Imao sam ponude iz Kine i klubova koji igraju Ligu šampiona, ali bilo mi je dosta svega. Počeo sam da mrzim ono što sam oduvek voleo", kaže Osvaldo.

On je u avgustvu objavio da završava karijeru, a za sebe kaže da je srećan čovek.

"Fudbal zaslužuje poštovanje, ali draži su mi roštilj i pivo od novca", kaže 31-godišnji Argentinac, koji je igrao za Italiju.

Osvaldo je danas muzičar, rok zvezda.

Dani Osvaldo
Izvor: YouTube



Tokom karijere desilo mu se niz zanimljivih stvari. 

"Da vas nasmejem? U decembru 2016. godine kontaktirao me je Sampaoli koji je tada bio u Sevilji. Rekao mi je: 'Dani, ne tražim ništa od tebe, možeš da radiš šta hoćep i na terenu i van terena, ali potreban mi je napadač'. Odgovorio sam mu: 'Ali šefe, održava se Kosken rok festival'. Uzvratio je: 'Uh, zaboravio sam. Naravno, idi, ne možeš to da propustiš'. Dvojica ludaka", rekao je Osvaldo uz smeh.

Imao je i incident sa svojim nekadašnjim trenerom Robertom Manćinijem u Interu u kojem je igrao kao pozajmljen igrač u sezoni 2014/15.

"Udario sam ga posle utakmice protiv Juventusa. Pitao sam ga: 'Hoćeš da se biješ?', a on mi je odgovorio: 'Nemoj to da govoriš pred svima'. Kasnije sam otišao u njegovu kancelariju plačući jer me je bilo sramota".


Osvaldo
Izvor: YouTube



Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC