• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Krstajić želi Rusiju!

Autor mondo.rs

Čovek koji je, za sada još uvek privremeno, zamenio Slavoljuba Muslina na klupi Srbije ima jednu želju pred žreb grupa za Mundijal.

 Krstajić želi Rusiju! Izvor: MN PRESS

Vršilac dužnosti selektora Srbije Mladen Krstajić vratio se sa azijske turneje, gde su "orlovi" pobedili Kinu 2:0 i remizirali sa Južnom Korejom 1:1.

Na taj način Srbija je završila uspešnu 2017. godinu, a Krstajić započeo selektorski staž u FSS. Ostaje još da se vidi da li će najbolju selekciju Srbije voditi i na Mundijalu, a sve su glasnije priče da hoće.

Jedno je sigurno, upravo će se Krstajić naći na žrebu grupa za Svetsko prvenstvo 1. decembra u Moskvi.

"Idem na žreb u Moskvu i imam samo jednu želju. Da Srbija bude u grupi sa Rusijom, što bi bila prava poslastica za navijače obe reprezentacije. Šta ćete lepše od ovakvog scenarija. Dve prijateljske zemlje sa tako neraskidivim istorijskim, ali u novije vreme i fudbalskim vezama, pa još u istoj grupi na Mundijalu", rekao je Krstajić za "Novosti".

Nažalost, i da se selektoru ispuni želja, Srbija i Rusija neće moći da igraju na otvaranju Mundijala, jer su "baćuške" kao domaćini A1, a "orlovi" bi u tom slučaju bili A4. U prvom meču na šampionatu sastaju se Rusija i selekcija koja je žrebana iz drugog šešira.

O tome da li će kao selektor Srbije u Rusiju, mladi trener kaže: "Ta pitanja i nisu za mene. Ona su za predsednika FSS Slavišu Kokezu i za direktora reprezentacije Gorana Bunjevčevića. Meni je najvažnije da je reprezentacija Srbije bila veoma dobra na azijskoj turneji", rekao je Mladen Krstajić.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC