• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milojević: Pohvala Joveljiću, ali...

Autor mondo.rs

"U svakom slučaju ima vremena za debi, nije suština da debituje samo da bi upisao debi. I on i još igrača treba samo da nastave tako", rekao je trener Crvene zvezde o igri omladinaca, koji su ove nedelje deklasirali Partizan 4:1.

 Milojević: Pohvala Joveljiću, ali... Izvor: MN PRESS

Fudbaleri Crvene zvezde prekinuli su pauzu za finiš FIFA kvalifikacija još u sredu, dok su se one praktično još igrale, a paklen finiš jesenjeg dela sezone nastaviće već u subotu u 16 časova kada im u goste dolaze komšije s Banjice.

Nakon što su u Čačku rutinski savladali Borac rezultatom 0:4 igrajući i nešto drugačijoj formaciji od one koju je trener Vladan Milojević uglavnom birao od dolaska u klub, crveno-beli imaju još jednu obavezu pre puta u Belorusiju na - možda i - meč sezone.

To je duel 17. kola Superlige sa još jednim timom iz zone ispadanja, Radom, koji od "fenjeraša" Borca ima bod više i samo jednu pobedu u prvenstvu od sredine avgusta.

"Građevinari" u Ljutice Bogdana stižu sa četiri osvojena boda od mogućih 30 u poslednjih deset kola i, ujedno, devet uzastopnih poraza u ligi od Crvene zvezde kojoj su 19. avgusta 2012. "smenili trenera" Roberta Prosinečkog remijem 2:2 u gostima i tu stali.

O Joveljiću i 4:1

Milojević je iskoristio priliku i da pohvali omladince koji su predvođeni Dejanom Joveljićem u derbiju savladali Partizan 4:1. "Joveljić je aktuelan jer je golgeter, ali nije samo on, Omladinska škola radi dobro, imamo dobrih igrača, ne bi trebalo da se plašimo za budućnost. U svakom slučaju ima vremena za debi, nije suština da debituje samo da bi upisao debi. I on i još igrača treba samo da nastave tako", rekao je Milojević i dodao da je mnogo lep gest što je nekoliko prvotimaca uživo posmatralo omladinski derbi.

"Ponosan sam kada stariji igrači daju primer mlađima. Oni su u neku ruku njihovi idoli. Veoma je lep gest videti igrače koji su posle treninga brže-bolje išli da isprate i daju podršku momcima. To me raduje, to je pravi profesionalizam i pokazuje se veliko drugarstvo između njih", kazao je Milojević.

Milojević je pozvao navjjače da dođu u što većem broju, pomognu ekipi, ali i uveličaju svečanost podizanja spomenika legendarnom Rajku Mitiću ispred stadiona koji nosi njegovo ime.

"Protiv Borca u sredu smo započeli ciklus od devet utakmica do kraja prvog dela sezone, igraćemo na tri dana. Kup smo uspešno preskočili, a sada sledi Rad, koji je pokazao zavidan nivo, oslonjeni su na njihovu Omladinsku školu, stvorili su mnogo igrača u evropskim razmerima, plus iskusni igrači povratnici i trener Slađan Nikolić", rekao je Milojević i dodao:

"Bez kurtoazije, neće nam biti lako, a na nama je da budemo skoncentrisani".

On je naglasio da nema kadrovskh problema jer su se timu prikjučili i reprezentativci Nemanja Radonjić i Nenad Krstičić.

Zvezdin trener je po ko zna koji put apsotrofirao da je naredna utakmica najvažnija.

"Ništa manje nije vrednija sutrašnja utakmica sa Radom, od naredne u Ligi Evrope. Ona nam je sad najbitnija. Ima vremena za BATE, ali u fudbalu je uvek naredna najvažnija, jedino osim ako je neko finale na kraju sezone. Rad je najvažniji, svako drugačije mišljenje nije dobro", zaključio je Milojević.

Čelnici Crvene zvezde odlučili su da otvore kapije Stadiona "Rajko Mitić" za sve navijače sa crveno-belim šalom, a i cene ulaznica su na popustu - 100 dinara za sever, odnosno 200 za istok i zapad. To nije bilo sve što je upriličeno za "ispraćaj u Belorusiju", jer će pred početak meča biti otkriven spomenik legendarnom Rajku Mitiću, prvoj Zvezdinoj zvezdi.

Crvena zvezda od poraza u Kruševcu od Napretka, 1. oktobra, nije pobedila samo u utakmicama sa Arsenalom u Ligi Evrope.


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC