• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milojević zagonetan o taktici: Želim više opcija

Autor mondo.rs

Trener Crvene zvezde istakao da voli kada njegov tim igra sa trojicom igrača u poslednjoj liniji, ali nije otkrio da li će tako biti i ubuduće. Pre svega u Belorusiji.

 Vladan Milojević izjava Crvena zvezda Rad 6:1 Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Poslednje dve utakmice, Crvena zvezda igrala je u formaciji sa trojicom igrača u poslednjoj liniji. Nije to veliko iznenađenje, imajući u vidu da je isto bilo i prethodno u Zemunu, ali prelazak sa uobičajenih 4-2-3-1 uoči važnog gostovanja u Belorusiji, otvorilo je temu za razmišljanje.

Da li je to Vladan Milojević želeo da uigra tim za nove zadatke ili samo da zbuni protivnika, ostaće enigma do narednog četvrtka, kada na teren istrče igrači Zvezde i BATE Borisova.

"Videćemo kako će da bude", odgovorio je trener crveno-belih na pitanje novinarke TV Arena Sport da li će i ubuduće praktikovati igru sa trojicom u defanzivnoj liniji.

"Želim da imamo više opcija, imam kvalitetne igrače koji su pametni, volim to da praktikujem i dosta dobro to rade. Imamo i igrače koji nisu bili sa nama zbog poziva u reprezentacije. Vidi se da ima još prostora za napredak", dodao je Milojević, ponovo ne otkrivajući mnogo.

Ako Crvena zvezda savlada BATE, a Arsenal ostane neporažen u Kelnu, poslednje kolo grupne faze Lige Evrope za pomenute timove neće imati rezultatski značaj, jer će biti poznato da će takmičenje na proleće nastaviti londonske "tobdžije" i beogradski crveno-beli.

Navijači su posle ubedljive pobede nad Radom (6:1) ispratili fudbalere sa terena uz poruku da žele proleće u Evropi posle dugih 25 godina.

"Znate da ne dajem obećanja, ono što znam sigurno je da ćemo raditi vredno, boriti se i dati sve od sebe, a šta će biti, vidićemo", ostao je Milojević dosledan svom stavu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC