• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Boaći golove posvetio Zvezdinoj legendi!

Autor mondo.rs

Napadač iz Gane bio je četvorostruki strelac protiv Rada.

 Boaći golove posvetio Zvezdinoj legendi! Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Sjajna utakmica je iza Ričmonda Boaćija. Napadač Crvene zvezde postigao je čak četiri gola protiv Rada i doprineo ubedljivoj pobedi 6:1.

Posle utakmice, centarfor iz Gane je na svom Twitter profilu napisao da pogotke posvećuje prvoj "Zvezdinoj zvezdi", Rajku Mitiću, čija je bista otkrivane uoči utakmice sa "građevinarima" ispred zapadne tribine stadiona koji nosi njegovo ime.

"Svoje današnje golove posvećujem našoj klupskoj legendi Rajku Mitiću. Otkrivanje njegove statue ispred stadiona je bilo zaista svečano", istakao je Boaći.


Ričmond Boaći je ove sezone već postigao 18 golova u svim takmičenjima, od čega 10 u Superligi.

BATE neka se zabrine: Zvezdinih 6, Boaćijeva 4

Milojević zagonetan o taktici: Želim više opcija

Zvezdino HVALA Rajku: Stadion, pa spomenik (FOTO)


Reprezentativca Gane u stopu prati Aleksandar Pešić, koji je vodeći strelac Superlige sa 12 pogodaka, a ukupno ih je dao 16. Protiv Rada dva puta se upisao u strelce, a jednom je i asistirao upravo Boaćiju.

"Pešić mi je odlično asistirao kod gola, on je sjajan igrač i mnogo mi je drago što je on postigao dva gola. Ne takmičimo se ko će postići vise golova, ne opterećujemo se brojkama. Nakon svakog meča se zahvalim svojim saigračima, svi smo zajedno zaslužni za svaku pobedu. Kod nas u svlačionici vladaju jedinstvo i ljubav, to stvara tim. U ekipi u kojoj nema ljubavi nikada ne možete da nađete fantastičnog igrača", izjavio je 24-godišnji napadač za klupski sajt.


Lepim rečima, Boaći je govorio i o treneru Vladanu Milojeviću.

"Naš trener je pravi borac i pobednik. On veruje u nas u svakom trenutku i uči nas da svakoj utakmici pristupamo na isti način. Zato ne mislim da nas očekuje odlučujuća utakmica u Belorusiji, za našu ekipu svaki susret je podjednako važan. Danas smo ostvarili fantastičnu pobedu i planiramo da na isti način igramo i meč u Ligi Evrope. Moramo da budemo fokusirani i odlučni, da damo sve od sebe i da slušamo šta trener traži od nas. Onda nam je uspeh zagarantovan", uveren je Zvezdin napadač.

Podsetimo, crveno-beli protiv BATE Borisova igraju u četvrtak u gostima. Ako pobede, a Arsenal ne izgubi od Kelna u Nemačkoj, srpski predstavnik će izboriti nastavak takmičenja u Ligi Evrope na proleće.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC