• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Svrake" naljutile "đavole", Pogba sve promenio

Autor mondo.rs

Sa francuskim vezistom u sastavu Mančester junajted igra mnoogo bolji fudbal. Povratak posle skoro dva meseca proslavio golom i asistencijom.

"Rikošet" pred golom Davida de Hee završio se srećnim golom za Dvajta Gejla, prvog koji je Junajted primio ove sezone kod kuće i prvog koji je Englez dao u Premijer ligi, ali to je samo naljutilo ekipu Žozea Murinja koja je prekrenula već do poluvremena.

Marsijal (37') i Smoling (45') iskoristili su trenutak nepažnje odbrane Njukasla i pogocima glavom doneli prednost do pauze, da bi u nastavku pogađali i Pogba (54') i Lukaku (70').

Ovom pobedom Junajted (26) se vratio na drugo mesto, na jedan bod ispred Čelsija, a sa osam manje od lidera šampionata Mančester sitija (34) koji je ranije danas savladao Lester (2:0), a ovde možete pronaći i sve današnje rezultate, strelce i tabelu.

MANČESTER JUNAJTED - NJUKASL 4:1 (2:1)

Današnji meč na "Old Trafordu" obeležio je povratak Pola Pogbe koji nije igrao još od kraja septembra protiv Bazela, a koliko je falila njegova kreativnost videlo se u 37. minutu kada je "izdriblao" svog čuvara i poslao idealan centaršut za Marsijala koji je odlično reagovao na drugoj stativi. Podjednako dobar centaršut poslao je Ešli Jang koji minut kasnije kada se "poklonio" Smoling i postigao svoj prvi gol posle 14 meseci.

Pogba je blistavu partiju krunisao i golom u 54. minutu na pas Markusa Rašforda, a posle sedam utakmica bez gola pogodio je Romelu Lukaku kada je "pocepao" mrežu.

Dobra vest za tim Žozea Murinja je i povratak Zlatana Ibrahimovića koji je danas zaigrao prvi put još od aprila i susreta sa Anderlehtom u Ligi Evrope kada je zadobio najtežu povredu u karijeri, a zanimljivo je da je poslednjih petnaestak minuta igrao u tandemu sa Lukakuom.

Za ekipu Njukasla je Aleksandar Mitrović igrao od 71. minuta.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC