• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Madriđani se tukli i promašivali, profit Barse!

Autor mondo.rs

Posle 25 godina u najvećem derbiju Madrida nije viđen gol. Mnoštvo šansi na obe strane i mnogo ružnih startova...

Prvi "madrilenjo" na stadionu "Vanda Metropolitano" i NULA!

Atletiko Madrid i Real Madrid remizirali su u derbiju 12. kola Primere i tako pomogli Barseloni da se još više odlepi na vrhu tabele. U meču u kom je bilo dosta šansi, i mnogo vatre, nije bilo golova što se nije desilo 25 godina u duelima ovih timova.

ATLETIKO MADRID - REAL MADRID 0:0

Najbolju šansu za Real u prvom poluvremenu imao je Toni Kros kada je izašao sam pred Jana Oblaka, i šutirao pored gola, dok je na isti način reagovao i Anhel Korea kada je nasuprot njega stajao Kiko Kasilja nakon lošeg dodavanja Rafaela Varana.

/SVI STRELCI, REZULTATI I TABELA PRIMERE/

Dugo se ništa nije dešavalo, ali nakon odluke Dijega Simeonea da rotira napadače i izvede Antona Grizmana i Anhela Koreu, te da na teren pošalje Fernanda Toresa i Kevina Gamera, umalo se akcija ove dvojice nije završila golom. U 78. minutu Gamero je prebacio Kika Kasilju i navijači su "već videli" loptu u mreži, ali se onda "ukazao" njegov sunarodnik Varan i izbacio loptu u korner.

A onda je Real dodao gas...

Toni Kros je "tukao" iz daljine i prvi put je "poljuljao" Oblaka, dok je Kristijano Ronaldo dva puta bio u prilici da ugrozi slovenačkog golmana, ali je bivao izblokiran.

Videli smo mnogo oštrih startova: Karvahal je zasluženo požuteo nakon oštrog starta na Ernandezu, dok je i sam Ernandez kopačkom udario u lice Serhija Ramosa zbog čega je ovaj morao iz igre na poluvremenu. Takođe, Huanfran je "napucao" Benzemu u lice sa metar udaljenosti nakon prekida, dok je Toni Kros prošao dobro nakon starta Stefana Savića.



Viđeno je čak osam žutih kartona, od toga pet za igrače "jorgandžija" u drugom poluvremenu...

Real je došao do 24. boda iz 12 utakmica, koliko ima i gradski rival Atletiko, i već zaostaje DESET bodova za liderom šampionata Barselonom (34), dok je između njih Valensija (27) koja ima i odigran meč manje.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC