• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvižducima ga nećete zadržati... (VIDEO)

Autor mondo.rs

Sve je izvesnije da sjajni francuski napadač neće još dugo igrati u crveno-belom. Sada su se i navijači okrenuli protiv njega.

Antoan Grizman (26) je oduševio navijače Atletiko Madrida kada je ovog leta odlučio da ostane u klubu kome su bili zabranjeni transferi uprkos tome što su ga "prizivali" klubovi poput Mančester junajteda i Pari sen Žermana.

Međutim, brzo su zaboravili na taj čin posle loših partija na startu godine.

Grizman je u Primeri postigao svega dva gola i nije "tresao" mrežu još od 23. septembra, da bi u subotnjem gradskom derbiju protiv Real Madrida (0:0) bio i na meti navijača koji su ga izviždali zbog još jedne blede igre.

STATISTIKA

Ovaj napadač je u 14 utakmica ove sezone u svim takmičenjima postigao svega tri gola i asistirao za još toliko.

Njega je na petnaestak minuta do kraja meča zamenio Fernando Tores, a dobar deo publike na stadionu "Vanda Metropolitano" ispratio ga je sa terena zvižducima.

U prilog tome verovatno ide i činjenica da je Grizman u jednom od novijih intervjua izjavio kako bi voleo da igra sa Nejmarom i Kilijanom Mbapeom, a i trener Barselone je javno poručio da je zainteresovan za njegove usluge.

Valverde je izjavio da će klub u januarskom prelaznom roku sigurno dovesti pojačanja, a upitan da prokomentariše zainteresovanost za Grizmana bio je zagonetan: "Zadovoljni smo sa onim što imamo, ali ne zatvaramo vrata nikome".

Pretpostavka je da Atletiko Madrid neće pustiti Grizmana za manje od 100 miliona evra, a u januaru se očekuje i Barsin "napad" na Filipea Kutinja iz Liverpula.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC