• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Marko Janković: U četvrtak SVI u "Hram fudbala"!

Autor mondo.rs

Partizanov dvostruki strelac u pobedi nad ivanjičkim Javorom poziva navijače da pomognu crno-belima u odlučujućoj bici za nastavak takmičenja u Ligi Evrope. O meču u Ivanjici: "Odavno nismo mirnije odigrali i pametnije".

 Marko Janković: U četvrtak SVI u "Hram fudbala"! Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Partizan i dalje ne zna za poraz kao gost. Niz traje 15 meseci.

Pobednička serija nastavljena je u Ivanjici gde je golovima (identičnim!) Marka Jankovića obezbedio nova tri boda i nastavak šampionske trke sa Crvenom zvezdom.

Vezista Partizana, kojeg su pojedini navijači crno-belih mnogo osporavali i kritikovali ove jeseni, dolazi u staru formu, a na radost saigrača, stručnog štaba i navijača, ušao je i u golgeterski ritam. Dao je prelep gol u osmini finala Kupa Srbije protiv Rada, a danas je u Ivanjici, po teškom terenu, dva puta savladao golmana Đogatovića, doduše uz pomoć saigrača čuvara mreže Javora.

"Drago mi je da sam nastavio niz, nadam se da moźe tako i u četvrtak", rekao je posle utakmice, kroz osmeh, Janković, dodajući: "Najvaźnije je da mi dobijamo, a ko je strelac manje je vaźno".

Njegovim golovima Partizan je dobio mirnoću, a utisak je da su crno-beli pružili i jednu od lepših partija ove jeseni.

"Odavno nismo mirnije odigrali i pametnije, upravo onako kako smo priželjkivali. Teren je bio loš i razlog više za slavlje je to što nismo utrošili toliko snage, jer smo došli do dva gola realativno rano. Jednostavno, nekad ekipa igra bolje, nekad lošije, oscilacije su normalne. Prošle godine smo imali 40 utakmica u nizu bez poraza i to je svima bilo normalno, a zapravo to nije normalno! Navikli smo publiku na to, a teško je držati taj ritam posebno kad igrate na tri fronta sa tolikim brojem utakmica", ocena je "desetke" Partizana.

Janković je pozvao navijače da se u ponedeljak odazovu akciji dobrovoljnog davanja krvi i tako pomognu onima kojima je potrebna krv, kao i da u četvrtak ispune stadion protiv Jang bojsa.

Huk sa tibina biće od velike važnosti za tim Miroslava Đukića.

"Imamo nekolko dana da se spremimo, nadamo se punom stadionu i podršci, a potom da zajedno proslavimo pobedu. Potrebno je da imamo pravi pristup utakmici, a ne vidim razlog da bude drugačije", kaźe Marko Janković

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC