• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda u Belorusiji: Zima, zima, e pa šta...

Autor mondo.rs

Mora da se trenira!

 Bate Borisov Crvena zvezda Izvor: MONDO/JOVAN TERZIĆ

/Od izveštača MONDA iz Belorusije/


Hladno vreme dočekalo je fudbalere Crvene zvezde u Belorusiji, ali tako je kako je. Pred njima je izuzetno važna utakmica pretposlednjeg kola grupne faze Lige Evrope i koncentracija je usmerena samo na pobedu protiv BATE Borisova, jer bi tri boda (uz to da Arsenal ostane neporažen u Kelnu) značila nastavak takmičenja, te bi toplina evropskog proleća jako brzo zamenila trenutni minus u Minsku.

Utopljeni u kape, rolke, rukavice i šuškavce, igrači crveno-belih istrčali su u sredu oko 19 časova (21 po lokalnom) na teren sportskog kompleksa koji pripada FS Belorusije, gde će uvežbavati završne detalje taktičkih zamisli trenera Vladana Milojevića.
Po običaju, novinarima je bilo dozvoljeno da posmatraju samo uvodnih 15 minuta treninga, tokom kojih se radi zagrevanje, tako da nam ostaje samo da nagađamo šta su mladi strateg i njegovi saradnici spremili za četvrtak (19 časova, prenos na TV Arena Sport 3).

Podsetimo, crveno-beli su odlučili da veče uoči utakmice ne troše energiju igrača na put u 80 kilometara udaljeni Borisov zbog treninga na prelepoj Borisov areni, na kojoj će biti odigrana utakmica, već su ostali u Minsku i iskoristili teren koji pripada beloruskom Savezu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC