• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Gest Pešića najveći utisak" (VIDEO)

Vladan Milojević ponosan na svoje fudbalere.

 Aleksandar-Pesic-i-Branko-Jovicic-penal-VIDEO Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Rutinski su odradili posao fudbaleri Crvene zvezde protiv Radnika iz Surdulice i ubedljivom pobedom 5:0 upisali tri boda u poslednjem duelu 19. kola Superlige.

Goste je svojim prvencem načeo Marko Gobeljić, a takođe prvim golom u crveno-belom dresu dokrajčio Branko Jovičić, ali je u centru pažnje zaslužio da se nađe Aleksandar Pešić.

Sjajni napadač postigao je het-trik, a onda izvođenje penala prepustio Jovičiću, koji je zaigrao prvi put posle skoro četiri meseca pauze zbog povrede.

O tom gestu govorio je trener Vladan Milojević posle utakmice.

"Jedan divan gest Pešića, koji je bio određen da šutira penal, pokazuje njihovo drugarstvo i to je najveći utisak iz ove utakmice: Brankov povratak i gest Pešića", rekao je mladi trener za TV Arena Sport, pošto je prethodno konstatovao da mu je drago zbog povratka Jovičića na teren.

penal
Izvor: YouTube


"Mnogo mi znači, puno mi je srce i srećan sam zbog mojih igrača. Volim da su zdravi".

povratak
Izvor: YouTube


Po drugi put ove sezone Zvezda je savladala Radnik 5:0, ali Milojević ne misli da je rezultat prava slika kvaliteta tima iz Surdulice.

"Ne bih se zadržavao na rezultatu, mislim da ne oslikava igru Radnika. Imali su probleme prethodnih dana zbog snega, nisu trenirali i vidi se da nisu imali snage. Prvo poluvreme bilo je jako interesantno i dobro. Rekao sam da je Radnik dobra ekipa u tranziciji, sa četiri brza igrača, pravili su nam problem, ali kod 2:0 i 3:0 sve je bilo rešeno".

Trener Radnika, Simo Krunić, takođe misli da je rezultat 5:0 previsok za izdanje njegovog tima.

"Presekao nas je gol Pešića u 45. minutu, jer je rezulat 1:0 bio aktivan za nas. Protiv ovako dobre Crvene zvezde, koja dugi niz godina nije imala ovako dobru ekipu i ovako dobro igrala, nismo imali šanse. Pokušali smo kod 2:0, ali kod 3:0 nismo mogli ništa. Uveli smo neke mlađe igrače da osete atmosferu... Ne možemo gledati u kakvoj smo formi kroz utakmicu protiv Crvene zvezde. Imamo još tri utakmice do pauze, moramo da se 'stegnemo' i vratimo posle ovako ubedljivog poraza, koji je možda i previsok za ono što smo pružili".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC