• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Fabio Kapelo: Roma može osvojiti "skudeto"

Autor mondo.ba

"Izuzetno su jaki, mnogo jaki. Imaju kompletnu ekipu i dobrog trenera. Malo me iznenadio Di Frančesko, jer znam kako je teško trenirati Romu", rekao Kapelo.

Fabio Kapelo, iskusni italijanski trener, smatra da Roma ove sezone može osvojiti scudetto i tako prekinuti dominaciju Juventusa,.

Upravo je Kapelo posljednji trener koji je rimskoj “vučici“ uspio donijeti naslov šampiona Italije u sezoni 2000./01, ali smatra da sličan podvig mogu ponoviti pod vošstvom Euzebija Di Frančeska.

“Izuzetno su jaki, mnogo jaki. Imaju kompletnu ekipu i dobrog trenera. Malo me iznenadio Di Frančesko, jer znam kako je teško trenirati Romu. Ali, on je već u Sasuolu pokazao da ima dobre ideje. Važno je da u Romi znaju da neće moći ostati konkurentni u sva tri takmičenja u kojima igraju“, kazao je Kapelo za italijanske medije i dodao:

“Rekao bih da mogu osvojiti "skudeto" iz jednog jednostavnog razloga, a to je da je ove sezone Serija A otvorena za svaki rezultat. U proteklih nekoliko godina Juventus je bio najjači, bez ikakvih dilema. Sada je situacija drugačija, biće četiri tima u borbi za titulu. Napoli koji je u vođstvu, Juventus zato što je Juventus. Zatim Inter, jer nema nikakvih evropskih obaveza i Roma jer je izuzetno jaka.“

Poslije 14 odigranih kola Napoli je lider Serije A sa 38 bodova. Slijede ga Inter sa 36, Juventus sa 34 i Roma sa 31 bodom, ali i utakmicom manje. “Vučicu“ ove sezone sjajnim igrama predvode bh. reprezentativac Edin Džeko i srpski as Aleksandar Kolarov, nekadašnji saigrači iz Mančester sitija.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC