• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Savić: Vidjeće Keln koliko smo jaki sa Delijama

Autor mondo.rs

"Naši navijači su naša snaga i pokazaćemo koliko smo jaki zajedno na meču sa Kelnom", najavljuje štoper Crvene zvezde pred odlučujuću utakmicu u Ligi Evrope.

 Savić: Vidjeće Keln koliko smo jaki sa Delijama Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

U četvrtak uveče na stadionu Rajko Mitić dobićemo i drugog putnika iz Grupe H u šesnaestinu finala Lige Evrope.

Pored Arsenala, biće to Crvena zvezda ili Keln.

Utakmica počinje u 21.05, a srpski predstavnik je u boljoj poziciji jer mu odgovara i remi (mada u tom slučaju BATE ne smije da pobijedi Arsenal u Londonu).

"Ova ekipa stekla je ogromno iskustvo igranjem u Evropi prethodnih nekoliko meseci i sada je došao trenutak da to i dokažemo. Zadovoljan sam našim dosadašnjim učinkom u grupi, a posebno činjenicom da primamo jako malo golova na evropskim mečevima. Nadam se da ćemo ovog puta timski uspeti da sačuvamo mrežu, a da će naši špicevi krunisati dobru igru čitave ekipe golovima", izjavio je Vujadin Savić za klupski sajt.

Štoper crveno-bijelih istakao je pomoć koju njegovi igrači imaju sa tribina, posebno kada su u pitanju utakmice na međunarodnoj sceni.


"Imamo vremena da se pripremimo, četiri dana napornog rada su pred nama. Motiv nam ni na jednoj utakmici nije falio, niti će ikada faliti. Svi smo svjesni kolika je čast i privilegija nositi dres Crvene zvezde. Ne sumnjam da ćemo dati i više od 100 odsto svojih mogućnosti kako bismo na kraju slavili pobjedu sa našim navijačima. Podržavaju nas od samog početka, nema potrebe da dodatno naglašavam koliko nam znače na svakoj utamici. Zasita, naši navijači su naša snaga i pokazaćemo koliko smo jaki zajedno na meču sa Kelnom", najavljuje Savić.

Crveno-bijeli nisu napravili dobru uvertiru predstojećoj utakmici, pošto su u Superligi odigrali samo 2:2 sa Bačkom u gostima.

"Ostavili smo teško gostovanje u Bačkoj Palanci iza nas. Izgubili smo dva boda jer smo loše ušli u utakmicu i nismo poštovali ono što je šef tražio od nas, ne zato što to nismo željeli, već su se tako poklopile neke stvari. Trgli smo se nakon prvog poluvremena, izjednačili i imali odličnu šansu preko Srnića da povedemo. Da smo je iskoristili u tom trenutku uvjeren sam da bi ishod meča bio drugačiji, ali ne može sve uvijek da bude onako kako bismo mi željeli, to je fudbal. I dalje smo prvi na tabli, imamo četiri boda prednosti u odnosu na drugoplasiranu ekipu i nastavljamo da se borimo za titulu", naglasio je jedan od kapitena Crvene zvezde ove sezone.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC