• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Potvrđeno: Keln protiv Zvezde sa novim trenerom

Autor mondo.rs

Nemački tim izvršio je smenu na klupi neposredno pred meč Lige Evrope u Beogradu

Najavljeno - učinjeno!

Ekipa Kelna ostala je bez trenera, nakon što je Peter Šteger odlučio da posle četiri i po godine saradnje napusti klupu nemačkom tima.

Keln je i zvanično potvrdio pisanje medija da je Šteger u subotu prvotimcima saopštio tu odluku i pozdravio se sa njima, sporazumno raskinuvši ugovor koji je isticao 2020. godine.

Ekipu će do zimske pauze preuzeti Štefan Rutenbek, trener mlade ekipe Kelna, jer je zajedno sa Štegerom odluku da napusti tim doneo i njegov dosadašnji pomoćnik Manfred Šmid.

"Naša odgovornost je da pokušamo da učinimo sve kako bismo ostali u ligi. Donedavno smo verovali da ćemo to uspeti zajedno sa Peterom Štegerom i njegovim timom, ali, uprkos pozitivnom rezultatu protiv Šalkea, nismo više ubeđeni u to. Odlučili smo da je sada važno da promenom trenera stimulišemo ekipu, iako je to bila veoma teška odluka za nas", istakao je predsednik Kelna Verner Spiner.

Oni se u Bundesligi nalaze u veoma nezgodnoj poziciji. Poslednji su na tabeli sa samo osvojena tri boda iz 14 utakmica, što im je najlošiji start u istoriji kluba.

U Ligi Evrope su u povoljnijoj situaciji. Bodovno su izjednačeni sa Crvenom zvezdom i eventualnom pobedom u Beogradu, u četvrtak, izborili bi plasman u šesnaestinu finala tog takmičenja.

Keln u Bundesligi do zimske pauze očekuju još tri kola, a osim važnog duela u Ligi Evrope u Beogradu predstoji im i utakmica osmine finala nacionalnog Kupa, opet protiv Šalkea u Gelzenkirhenu.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC