• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Jug" pun Nemaca, teren idealan

Autor mondo.rs

Direktor stadiona Crvene zvezde za "Alo" pričao o pripremama za utakmicu protiv Kelna.

 Crvena zvezda Keln Liga Evrope pripreme za utakmicu Izvor: MN PRESS

Kao što je Crvenu zvezdu na oktobarskom gostovanju u Kelnu bodrilo više hiljada navijača, tako će na "revanš" u Beogradu doputovati veliki broj pristalica Kelna.

Direktor popularne "Marakane" Milorad Ćorović rekao je listu "Alo" da se očekuje dolazak gostujućih navijača bezmalo u rekordnom broju (na meču Kupa šampiona protiv Panatinaikosa 1971. godine bilo je oko 7.000 Grka, od kojih su mnogi tada studirali u Beogradu).

"Prema propisima UEFA, Kelnu sleduje pet odsto od kapaciteta našeg stadiona, što znači 2.600 ulaznica. Međutim, Nemci su kupovali karte i preko interneta. Da nemaju šanse za prolaz, verovatno ih ne bi toliko najavilo dolazak. Ovako očekujemo da ih na južnoj tribini bude oko 6.000", izjavio je Ćorović.

On je dodao da će počev od ulaska Nemaca na teritoriju Srbije biti preduzete sve mere da ne dođe do incidenata i kasnije da se svi na stadionu osećaju bezbedno.

Što se tiče terena, Ćorović uverava da sneg koji je padao u nedelju neće pokvariti spektakl.

"Teren ima najbolju drenažu na Balkanu. Leti ga zalivamo sa 80 do 100 hiljada litara vode, pa ovo sad ne predstavlja veliki problem. Temperatura raste, duva vetar i snega je sve manje iz sata u sat. Kvalitetan teren je neophodan ekipi koja napada, a verujem da će ekipa imati maksimalne uslove".

Meč odluke za plasman u 1/16 finala Lige Evrope na programu je u četvrtak od 21.05. Crveno-belima bi pobeda garantovala prolaz, a bio bi dovoljan i remi ako BATE Borisov ne pobedi Arsenal u Londonu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC