• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milojević: Ako ne vjerujem ja, ko će?

Autor mondo.rs

"Rekli smo i prije utakmice ako smo zaslužili - proći ćemo. I apsolutno smo zaslužili", rekao je trener Zvezde poslije pobjede protiv Kelna i plasmana u sljedeću fazu Lige Evrope.

 Trener FK Crvena zvezda Vladan Milojević - Moram da vjerujem u ekipu Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Fudbaleri Crvene zvezde pobijedili su Keln i u Beogradu i ostvarili rezultat koji su njihovi navijači čekali 25 godina - evropsko proljeće!

Ekipa Vladana Milojevića prva je u istoriji Lige Evrope koja je prošla put od prvog kola do nokaut faze, a trener crveno-bijelih rekao je u razgovoru za RTS da je morao da vjeruje, još od prvih utakmica, odigranih u junu!

"Mislim da je ovo zajednička pobjeda svih nas, ljudi iz uprave koji vrijedno rade, navijača.. Igrači dobijaju najveći dio tog kolača i treba da uživaju. Ovo je Zvezda, ona treba da se vrati tamo gdje jeste, u elitu i volio bih da smo dali mali doprinos i da je ovo početak tog povratka Zvezde", rekao je Milojević poslije utakmice.

Na pitanje da li je vjerovao od početka sezone, odgovorio je da je prosto morao.

"Ako ne vjerujem ja, ko će? Moram da vjerujem i kad mi je teško, igrači to ne smiju da vide. Rekli smo već, pozitivna energija, glad, glava dole... To je jednostavno u sportu".

Odrednicu "najbolji" usmjerava potpuno ka fudbalerima.

"Presrećan sam. Ostavili su srce, to smo obećavali i mogu da kažem da će uvijek tako da bude. Mislim da su momci zaslužili. Rekli smo i prije utakmice 'Ako smo zaslužili - proći ćemo'. Apsolutno smo zaslužili. Ambijent ovaj treba doživjeti, ne postoji novac koji ovo može da plati", dodao je Milojević.

Rezimirao je dug put svojih "pulena" koji je počeo još u julu...

"Poslije 25 godina Zvezda čeka to proleće. Ovi igrači su to apsolutno zaslužili svim ovim igrama koje su pružili u Evropi. Počeli smo u junu, igrali 14 evropskih utakmica. Jedina smo ekipa koja je do ovdje stigla iz prvog kola kvalifikacija. To je ogroman uspjeh i sve zasluge pripadaju igračima. Uvijek sam vjerovao u njih i mislim da su to apsolutno zaslužili", naveo je Milojević.

Kada je riječ o samoj utakmici protiv Kelna, Milojević je naveo da se trudio da Zvezda bude "bundesligaška ekipa".

"Pokušali smo da budemo bundesligaška ekipa, da skratimo prostore. Keln je izuzetno dobra ekipa, splet okolnosti ih je doveo tu gdje jesu. Analizirali smo protivnika, odlučili se za ovakav način igre i na kraju se pokazalo kao dobro", rekao je Milojević i posebno pohvalio navijače.


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC