• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trener CSKA: Zvezda traži oprez!

Autor mondo.rs

Viktor Gončarenko oprezan pred duele sa Crvenom zvezdom u šesnaestini finala Ligi Evrope. "Svi znamo kakve navijače ima Zvezda i ne bi valjalo ako bismo sad bacali šapke u vazduh od sreće", kaže trener "armejaca".

Žreb u Nionu odredio je da u šesnaestini finala Crvena zvezda igra protiv slavnog ruskog kluba, CSKA iz Moskve, čiji trener traži od svih oprez.

U izjavi za klupski sajt, Viktor Gončarenko je naglasio da će Zvezda imati veliku podršku svojih navijača u prvoj utakmici, kao i da će zatražiti pomoć od "Srba koji poznaju igru Zvezde", aludirajući, vrlo verovatno, na Zorana Tošića, sadašnjeg igrača Partizana, koji je sedam godina nosio dres CSKA.

"Kada su određene grupe (nosioci i nenosioci), svi su, naravno, želeli da izbegnu Borusiju iz Dortmunda i Napoli. Ostale timove smo čekali spokojno. Ali, svakog protivnika treba poštovati. Ako sada neko počne da baca šapku u vazduh od sreće što je izvučena Zvezda, to neće završiti dobro. Zvezda će imati veliku podršku svojih navijača u prvoj utakmici, a dobro je poznato kakvu atmosferu oni prave", rekao je Gončarenko.

Do februara ima još mnogo vremena, a trener CSKA kaže da će se dobro pripremiti za Zvezdu.

"Razgovaraćemo sa Srbima koji dobro poznaju Zvezdu, gledaćemo video snimke njenih utakmica... Trudićemo se da se što bolje pripremimo za obe utakmice i najvažnije je da dobro iskoristimo zimsku pauzu za sve što nas očekuje u nastavku sezone", rekao je trener CSKA.

Poznato je da su navijači moskovskog CSKA u bratskim odnosima sa navijačima Partizana i nema sumnje da će "armejci" imati podršku i u Beogradu.

Ali, sa druge strane, navijači Zvezde su u bratskim odnosima sa navijačima moskoskog Spartaka, koji će im sigurno biti podrška u Moskvi.

OVAKO SU NAVIJAČI CSKA IZVESTILI O ISHODU ŽREBA (izvor: Twitter/RBWorldorg)



Anketa

Zvezdaši, da li ste zadovoljni žrebom?

  • Da, prolazimo!

    28.24% (24)

  • Uf, biće teško ali imamo šanse

    55.29% (47)

  • Ispadamo sigurno

    16.47% (14)



STADION CSKA

Stadion CSKA
Izvor: YouTube

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC