• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda - CSKA bez navijača, Terzić najavio žalbu!

Autor mondo.rs

"Verujem da imamo dovoljno argumenata da u žalbenom postupku dokažemo da Crvena zvezda ne zaslužuje da igra na praznom stadionu i da ćemo u tome uspeti", izjavio Zvezdan Terzić.

 Zvezda - CSKA bez navijača, Terzić najavio žalbu! Izvor: MN PRESS
Izvor: Mondo/Goran Sivački

Strepnja se obistinila!

UEFA je kaznila Crvenu zvezdu utakmicom pred praznim tribinama, tako da će crveno-beli u prvom meču šesnaestine finala Lige Evrope, 13. februara, dočekati moskovski CSKA na praznom stadionu Rajko Mitić. A, moraće i da plate 50.000 evra.

Pitanje je, takođe, i da li će navijačima Zvezde biti dozvoljen organizovan odlazak u Rusiju i prisustvo na VEB areni, ali to je tema o kojoj će se tek raspravljati.

Disciplinska komisija Evropske fudbalske unije kaznila je beogradski klub zbog transparenta posvećenog nekadašnjem
 komandantu Vojske Republike Srpske, Ratku Mladiću i skandiranja njegovog imena tokom utakmice u Belorusiji, protiv BATE Borisova. Poruka koju su Delije tada istakle glasila je: "Hiljadu doživotnih da su ti dali častan Srbin tebe slavi".

"Iskreno, iznenađeni smo ovakvom odlukom UEFA. Mislim da smo tokom cele jeseni pokazali da kao klub maksimalno odgovorno pristupamo svakom meču u svakom, pa i organizacionom, smislu i da uvek činimo sve što je u našoj mogućnosti da sve protekne u najboljem redu. Rastemo kao klub iz dana u dan i sigurno da ovakva odluka ne ide u prilog razvoju fudbala u Srbiji. Naročito ako se uzme u obzir da smo najgledaniji klub grupne faze Lige Evrope. Verujem da su toga svesni i u UEFA i veoma mi je žao što su se odlučili na ovako drakonsku kaznu", naveo je generalni direktor crveno-belih, Zvezdan Terzić u izjavi dostavljenoj medijima i najavio da će klub uložiti žalbu na odluku UEFA.

"Verujem da imamo dovoljno argumenata da u žalbenom postupku dokažemo da Crvena zvezda ne zaslužuje da igra na praznom stadionu i da ćemo u tome uspeti. Sigurno da je jedan od tih argumenata i činjenica da smo još u decembru poslali u UEFA cene karata za meč šesnestine finala Lige Evrope, što svi klubovi moraju da urade i nismo dobili bilo kakvu informaciju da ne počinjenmo prodaju ulaznica. Do sada smo prodali oko 28.000 karata što je više od pola stadiona. Zbog svega ovoga, prvo ćemo uložiti argumentovanu žalbu gde se iskreno nadamo pozitivnom ishodu za naš klub. Sačekacemo ishod žalbenog postupka, a potom doneti konkretne odluke o kojima ćemo obavestiti javnost".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC