• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Suarez video vilu do svoje i pomislio: Hm...

Autor mondo.rs

Pregovori Barse i Liverpula su još trajali, a Urugvajac je "osetio" da bi njegov bivši saigrač mogao da dođe u njegov tim i u njegov komšiluk. "Slučajno" je predvideo šta se zaista i dogodilo.

Transfer od 160 miliona evra bio je dogovoren, a privatni avion mirno je leteo ka Barseloni. U njemu su bili Filipe Kutinjo (25), njegova supruga Aine, njegova majka i otac, kao i dva brata sa suprugama i menadžer.

Opušteni i nasmejani, na letu su mirno planirali šta će prvo da rade u Španiji. Za to vreme, predsednik Barselone Đosep Marija Bartomeu pitao je Luisa Suareza u kojem hotelu bi njegov nekadašnji i budući saigrač mogao da odsedne.

"Ne, prezidente, nema potrebe za hotelom. Već imam kuću za njega", spremno je odgovorio Urugvajac, nakon što je na vreme obezbedio vilu u primorskom gradu Kasteljdefels, udaljenom dvadesetak kilometara od Barselone.

U tom komšiluku živi i Suarez, ali i Lionel Mesi. Jednom prilikom Urugvajca su pitali kakav je Argentinac komšija, a on je rekao: "Ima veliko obezbeđenje, što nam svima pomaže!".

Kutinjo je objasnio kako je došlo do toga da mu Suarez obezbedi kuću.

"Saznao je da je kuća do njega postala slobodna i brzo reagovao. Nije znao da ću sigurno doći, ali svidela mu se ideja. To je lep gest. Videli smo unapred fotografije i pogled je divan (more sa prednje strane, planina sa druge). U kontaktu smo sve vreme i znam da će se Luis potruditi da se osećamo kao domaći".

Suarez je tako obezbedio najbliži kontakt i van terena sa igračima sa kojima će i najbliže sarađivati u igri. Levo će mu biti Kutinjo, a desno Mesi. Ujedno, on je uspeo i u nameri da se Kutinjo od prvog dana oseća odlično u Barseloni, na šta bi Nejmar sigurno imao šta da kaže, jer se u nekoliko navrata spekulisalo da se Brazilac nije osećao baš tako poželjnim na Nou Kampu i da, na primer, nikad nije mogao da priđe Mesiju kao Suarez ili da se "umeša" u to prijateljstvo.

Brojne slične teorije razvile su se još od njegove "ljubomore" zbog toga što Argentinac ne letuje i sa njim, a simbolična prisnost Mesija i Suareza videla se i u već čuvenom penalu protiv Selte, kada je Nejmar pomislio da je Leo ostavio loptu njemu...

A, nije.

Lionel Mesi Luis Suarez
Izvor: YouTube

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC