• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lukić: Pobjedićemo sve i bićemo šampioni

Predsjednik Crvene zvezde Vladan Lukić uvjeren je da će crveno-bijeli dobiti preostalih pet utakmica u šampionatu Srbije i osvoje titulu.

 Lukić: Pobjedićemo sve i bićemo šampioni Izvor: MONDO

Lukić je zamjerio što se u javnosti naširoko komentarisala svaka greška sudija u korist Crvene zvezde, dok slične reakcije izostaju kada se donose odluke na štetu ekipe Ratka Dostanića.

"Kad god je Crvena zvezda bila oštećena, kao što je to bilo u susretu protiv Javora, u medijima jedva da se našla po koja riječ o tome. Mi ipak vjerujemo da ćemo u narednih pet utakmica osvojiti sve bodove i doći do titule", rekao je Lukić.

Prema njegovim riječima, taj neuspjeh mnogi su jedva dočekali da najave raspad ekipe, iako je Zvezda u tom duelu bila mnogo bolji protivnik.

"Imali smo 18 šuteva na gol, a odnos u kornerima bio je 18:0, što je dovoljan pokazatelj dešavanja na terenu. Bez obzira ne neuspjehe u posljednja dva kola, i dalje vjerujem da ćemo pobjediti u derbiju, jer smo u boljoj formi i imamo pravi kvalitet, što smo dokazali tokom prvenstva", zaključio je Lukić.

Stigle mašine

Zvezda je na svom stadionu predstavila nove multifunkcionalne mašine za održavanje terena.

"Crvena zvezda je i na ovaj način pokazala da je naš najveći klub. Pokazali smo da nam ne nedostaju ideje, stali smo uz rame i velikim evropskim klubovima kao što su Čelsi i Pari Sen Žermen. Nadam se da ćemo za nekoliko godina i u takmičarskom smislu stati uz rame velikim evropskim klubovima", poručio je Vladan Lukić.

Pored traktora i kosačice marke "Džon Dir", koji su već stigli u Ljutice Bogdana, klub će narednih dana dobiti još nekoliko mašina.

Prema riječima poslovnog direktora kluba Đorđa Stefanovića, ovakva oprema za održavanje bila je neophodna jer klub ima i jednu od najkvalitetnijih travnatih podloga u Evropi.

"Ovo je dobar posao, jer znamo da u posljednjih 35 godina nijedna ovakva mašina nije stigla u klub. Imamo odličnu podlogu, koja ne može da se održava sa mašinama iz prošlog vijeka. Ukupna vrijednost mašina je 134.000 evra, a kupili smo je na lizing na pet godina", predočio je Stefanović.

(MONDO, foto MN Press, crvenazvezdafk.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC