• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Drulović trener Banata

Nekadašnji reprezentativac Jugoslavije Ljubinko Drulović novi je trener fudbalera Banata iz Zrenjanina.

 Drulović trener Banata Izvor: MONDO

"Još kada sam kao mali počeo da treniram fudbal, znao sam da ću jednog dana početi da se bavim trenerskim poslom. Zimus, kada sam bio u Beogradu, imao sam pregovore sa jednim našim klubom koji su na kraju propali. Kada me je pozvao bivši saigrač iz Partizana Branko Savić, odmah sam prihvatio da dodjem u Banat", rekao je Drulović.

Banat trenutno zauzima osmo mesto u šampionatu Srbije, a Drulović, koji je na klupi zrenjaninskog kluba nasledio Žarka Solda, kaže da je glavni cilj da ekipa sačuva prvoligaški status.

"Do kraja prvenstva ostalo nam je još 11 utakmica i mnogo bodova je u igri. Jedini nam je cilj do kraja šampionata da izborimo opstanak, iako sam svestan da nas čeka težak posao. Želim maksimalno pošteno da udjem u ovaj angažman", istakao je Drulović.

On je dodao da nije imao dovoljno vremena da se upozna sa ekipom, ali veruje da Banat po svemu zaslužuje da igra u najboljem srpskom takmičenju.

"Malo vremena sam imao da se upoznam sa timom. Verujem da ćemo u budućnosti imati priliku da dobro radimo i dodjemo do rezultata, jer klub i grad Zrenjanin po svemu zaslužuju prvoligaški fudbal. Verujem da do kraja sezone možemo da napravimo mnogo toga dobrog", istakao je Drulović.

Drulović, koji je punu igračku afirmaciju stekao u ekipi portugalskog Porta, sa Banatom je potpisao ugovor do kraja sezone, a ukoliko postigne dobre rezultate, saradnja će biti produžena.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC