• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ne bude li Delija u Kuli, Hajduk će ispaštati

Komesar za takmičenje Superlige, Branislav Delić, upozorio je Hajduk da će biti drastično kažnjen, ukoliko se ne obezbjede ulaznice za navijače Crvene zvezde.

 Ne bude li Delija u Kuli, Hajduk će ispaštati Izvor: MONDO

Zajednica fudbalskih klubova Superlige Srbije poslala je faks na adresu Hajduka iz Kule u kojem upozorava taj klub da će mu biti oduzeti bodovi, a čelnici drastično kažnjeni ukoliko se gostujućim navijačima, u ovom slučaju Crvene zvezde, ne dozvoli ulaz na stadion.

Duel Hajduka i Crvene zvezde zakazan je za nedelju u 15 časova, a nakon odluke Zajednice Superlige i MUP Srbije da postoje uslovi za dolazak Delija na stadion, navodno je finansijer Hajduka Nikola Džomba otkupio kompletan kontigent ulaznica, a potom bacio 300 predviđenih za fanove Zvezde.

Tim povodom, u subotu popodne hitno je zasjedalo rukovodstvo Superlige, a komesar za takmičenje Branislav Delić poslao je faks u kulu u kojem između ostalog piše:

"Upozoravam da ste dužni da se ponašate prema propisima i pustite u prodaju adekvatan broj ulaznica za gostujuće navijače, smjestite ih na sjevernu tribinu i da tako omogućite normalne uslove za odigravanje utakmice. Na ovaj način bi se prvenstveno djelovalo u smislu bezbednosti", napisao je Delić.

"Svako drugačije ponašanje u odnosu na smještaj gostujućih navijača biće smatrano kao izigravanje propisa, obmanjivanje i dovođenje u zabludu, što se sankcioniše prema članu 71. Pravilnika o disciplinskoj odgovornosti, koji predviđa kaznu za klub oduzimanjem devet bodova, a za funkcionere kluba rigorozne kazne".

Dan ranije, Zajednica Superligaša suspendovala je finansijera Hajduka iz Kule Nikolu Džombu na šest mjeseci zabrane bavljenja fudbalom.

Prema saznanjima MONDA, najvatreniji navijači Crvene zvezde krenuće put Kule u nedjelju da bodre svoj klub. Inače, Crvena zvezda kažnjena je sa pet mečeva igranja pred praznim tribinama u prvenstvu, što znači da na domaćem terenu neće imati podršku navijača do kraja lige.

Crveno-bijeli su najavili žalbu na ovu odluku.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC