• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

I Roma bi šopingovala u Barsi

Autori mondo.ba Autori Anadolija

"U stalnom smo kontaktu sa sportskim direktorom Monćijem, ali nalazimo se u početnoj fazi onoga što može postati pregovaranje", rekao je agent Aleksa Vidala.

Fudbalski klub Roma poslao je Barseloni ponudu za Aleksa Vidala, potvrdio je za italijanske medije igračev agent Gracijano Batistini.

U Romi žele pojačati konkurenciju na bekovskim pozicijama s obzirom da je Emerson Palmijeri u paketu s Edinom Džekom blizu odlaska u Čelsi.

"Roma je Roma. Vidal će ozbiljno razmotriti konkretnu ponudu Rome. U stalnom smo kontaktu sa sportskim direktorom Monćijem, ali nalazimo se u početnoj fazi onoga što može postati pregovaranje", kazao je Batistini.

Vidal je u Barselonu stigao 2015. godine iz Sevilje, ali se u dresu "blaugrane" nije pretjerano naigrao. Odigrao je 42 utakmice i postigao četiri gola. Tokom karijere 28-godišnji desni bek između ostalih igrao je još za Almeriju. Za reprezentaciju Španije upisao je jedan nastup.

Podsjetimo, prije dva dana Barselona je realizovala transfer Rafinje u Inter, a Vidal bi mogao postati drugi igrač koji će u kratkom roku Primeru zamijeniti Serijom A.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC