• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jokanović: Juriš na pobedu u derbiju

Slaviša Jokanović poručio je da Partizan razmišlja samo o pobedi u 133. "večitom derbiju".

 Jokanović: Juriš na pobedu u derbiju  Izvor: MONDO

"Tražimo pobedu, jer već sedam godina nismo pobedili Crvenu zvezdu na našem stadionu. Mnogo puta do sada smo ih nadigrali, ali su oni često na kraju izlazili kao pobednici. U subotu ćemo odigrati takmičarski i pokušati da dodjemo do tri boda na bilo koji način", rekao je Jokanović na konferenciji za novinare.

Strateg Partizana naveo je da ima dosta problema sa povredjenim igračima, a nastup Brazilca Žuke i Djordja Lazića, kako je rekao, još je neizvestan.

"Znaćemo u petak popodne, posle testova, kakva je situacija sa Žukom i Lazićem. Sigurno je da Nemanja Rnić neće nastupiti, ali imamo 25 igrača i svako od njih zna svoje zadatke. Očekujem da oni koji istrče na teren pruže svoj maksimum", istakao je Jokanović.

Na pitanje da li zna za podatak da za crno-bele od 1995. godine nije sviran penal na "večitom derbiju", Jokanović je rekao: "Ne želim da pričam o sudjenju, jer su mi zapretili kaznom".

Kapiten Partizana Stevan Jovetić rekao je da se uželeo fudbala i da veruje u uspeh njegovog tima u subotu.

"Sada sam spreman da dam 100 odsto na derbiju, jer sam se stvarno uželeo fudbala. Praktično, odigrao sam samo dve utakmice ovog proleća i nisam dao gol, ali se ne opterećujem, jer je najvažniji uspeh ekipe. Sutra moramo da pružimo maksimum i uz pomoć navijača da stignemo do pobede", izjavio je Jovetić.

Poslednji put Partizana je u Humskoj savladao Crvenu zvezdu u proleće 2001. godine, kada je bilo 2:1. Ove sezone, u prvom derbiju koji je odigran na stadionu Partizana, bilo je 2:2, dok su na "Marakani" crveno-beli zabeležili ubedljivu pobedu od 4:1.

Partizan trenutno zauzima prvu poziciju na tabeli Meridijan Superlige sa 54 boda, pet više od Crvene zvezde.

Utakmica u subotu počinje u 17.30, a karte se prodaju po ceni od 400 dinara za južnu i severnu tribinu, i 1.000 dinara za istočnu i zapadnu tribinu.

(Beta, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC